Рецепт Маковий пиріг «Улюблений» фото

Маковий пиріг «Улюблений»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Мак
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Цей пиріг - справжнісіньке спокуса; він ніжний, приємний і в ньому дуже багато маку, такого смачного і безсумнівно корисного продукту! дивіться, як приготувати маковий пиріг "улюблений" .

В ідеалі невеликий шматочок такого пирога добре б подати з кулькою морозива і свіжими ягодами - це просто виключно смачне поєднання, встояти перед яким непросто. Приготуйте такий пиріг для себе і своїх близьких і побалуйте їх чудовим і смачним десертом.

  • Мак - 2 Ст. Ложки
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Апельсин - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Sиr Маскарпоне - 250 грам
маковий пиріг
Олія, цукор і апельсинову цедру змішайте до однорідності.
маковий пиріг
Збийте масу до однорідності, потім вбийте яйця і ще раз перемішайте.
маковий пиріг
У масу просійте борошно і всипте мак. Масу добре перемішайте.
маковий пиріг
Виливайте в форму і випікайте приблизно 40-50 хвилин.
маковий пиріг
Виріжте філе з апельсинів. З 1/2 апельсина натріть цедру.
маковий пиріг
Збийте маскарпоне, цукрову пудру до побіління і перемішайте її з цедрою.
маковий пиріг
Готовий пиріг змастити кремом і зверху прикрасьте часточками апельсина.

Схожі рецепти