Маковий пиріг «Улюблений»
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг - справжнісіньке спокуса; він ніжний, приємний і в ньому дуже багато маку, такого смачного і безсумнівно корисного продукту! дивіться, як приготувати маковий пиріг "улюблений" .
В ідеалі невеликий шматочок такого пирога добре б подати з кулькою морозива і свіжими ягодами - це просто виключно смачне поєднання, встояти перед яким непросто. Приготуйте такий пиріг для себе і своїх близьких і побалуйте їх чудовим і смачним десертом.
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Вершкове масло - 170 грам
- Апельсин - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Sиr Маскарпоне - 250 грам
Олія, цукор і апельсинову цедру змішайте до однорідності.
Збийте масу до однорідності, потім вбийте яйця і ще раз перемішайте.
У масу просійте борошно і всипте мак. Масу добре перемішайте.
Виливайте в форму і випікайте приблизно 40-50 хвилин.
Виріжте філе з апельсинів. З 1/2 апельсина натріть цедру.
Збийте маскарпоне, цукрову пудру до побіління і перемішайте її з цедрою.
Готовий пиріг змастити кремом і зверху прикрасьте часточками апельсина.