Рецепт Лечо «улюблений крупнячок» фото

Лечо «улюблений крупнячок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 25 хв.

В городах достигають помідори та перці, а на кухні кипить робота по їх переробці. Сьогодні я хочу запропонувати Вам рецепт нашого улюбленого лечо. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Ми звикли, що зазвичай в лечо помідори перекручують або взагалі роблять на основі томатної пасти, перетворюючи її в сік. У цьому варіанті все просто крупно нарізають, тому приготування виходить простим і швидким. Ви можете збільшити кількість цибулі за рахунок перцю і навпаки. У будь-якому випадку має бути незмінно кількість помідор і загальна маса овочів. У процесі приготування Ви можете підкоригувати цукор і сіль під свій смак. Заважати потрібно обережно, щоб не перемять помідори. Після закачування потрібно укутати банки в ковдру до повного охолодження. Смачного!

  • Помідор - 4 кілограма
  • Перець болгарський - 3 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів
лечо
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
лечо
Помийте помідори, видаліть плодоніжки. Розріжте кожен на чотири частини.
лечо
Вимийте перець, видаліть плодоніжки і насіння. Поріжте крупно.
лечо
Лук наріжте півкільцями.
лечо
Складіть все у каструлю. Додайте цукор, сіль, масло і оцет. Перемішайте.
лечо
Доведіть на середньому вогні до кипіння і варіть протягом 45 хвилин.
лечо
Розкладіть в стерилізовані банки і закатати.
лечо
Смачного!

Схожі рецепти