Лечо «улюблений крупнячок»
(покроковий рецепт з фото)
В городах достигають помідори та перці, а на кухні кипить робота по їх переробці. Сьогодні я хочу запропонувати Вам рецепт нашого улюбленого лечо. Пригощайтеся!
Ми звикли, що зазвичай в лечо помідори перекручують або взагалі роблять на основі томатної пасти, перетворюючи її в сік. У цьому варіанті все просто крупно нарізають, тому приготування виходить простим і швидким. Ви можете збільшити кількість цибулі за рахунок перцю і навпаки. У будь-якому випадку має бути незмінно кількість помідор і загальна маса овочів. У процесі приготування Ви можете підкоригувати цукор і сіль під свій смак. Заважати потрібно обережно, щоб не перемять помідори. Після закачування потрібно укутати банки в ковдру до повного охолодження. Смачного!
- Помідор - 4 кілограма
- Перець болгарський - 3 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 склянки
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Помийте помідори, видаліть плодоніжки. Розріжте кожен на чотири частини.
Вимийте перець, видаліть плодоніжки і насіння. Поріжте крупно.
Лук наріжте півкільцями.
Складіть все у каструлю. Додайте цукор, сіль, масло і оцет. Перемішайте.
Доведіть на середньому вогні до кипіння і варіть протягом 45 хвилин.
Розкладіть в стерилізовані банки і закатати.
Смачного!