М'ясний рулет «Улюблений»
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з м'ясного фаршу - це цікаве блюдо для свята, його можна приготувати з різними начинками. Існує багато варіацій м'ясного рулету, а це - мій улюблений варіант. Ділюся!
Завдяки шубці"" з бекону м'ясний рулет виходить соковитим, ароматним, м'яким і в той же час не втрачає форму при розрізі. Дуже рекомендую приготувати таку страву на святковий стіл або для сімейного обіду. З численних варіантів рулетів з фаршу цей - мій найулюбленіший! пробуйте, смачного!
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Молоко - 1 Склянка
- Хліб - 6 скибочок
- Пармезан - 1 Склянка (тертий)
- Яйце - 4 штуки
- Бекон - 10 скибочок
- Петрушка - 1 пучок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (порошок)
- Сіль, перець - За смаком
1. Змочіть хліб в молоці.
2. Змішайте фарш, хліб, пармезан, подрібнену петрушку, сіль і перець у великій мисці.
3. Вбийте в суміш фаршу яйця і перемішайте.
4. Сформуйте з фаршу на рельєфній сковороді великий пласт товщиною в 3-4 см.
5. Накрийте фарш скибочками бекону.
6. Змішайте кетчуп, гірчицю і цукор. Полийте соусом на бекон.
7. Запікайте м'ясний рулет при температурі 180 градусів протягом сорока хвилин, підливаючи соус на фарш.