Рецепт М'ясний рулет «Улюблений» фото

М'ясний рулет «Улюблений»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Бекон
ПП рецепти
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Рулет з м'ясного фаршу - це цікаве блюдо для свята, його можна приготувати з різними начинками. Існує багато варіацій м'ясного рулету, а це - мій улюблений варіант. Ділюся!

Опис приготування:

Завдяки шубці" " з бекону м'ясний рулет виходить соковитим, ароматним, м'яким і в той же час не втрачає форму при розрізі. Дуже рекомендую приготувати таку страву на святковий стіл або для сімейного обіду. З численних варіантів рулетів з фаршу цей - мій найулюбленіший! пробуйте, смачного!

  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Молоко - 1 Склянка
  • Хліб - 6 скибочок
  • Пармезан - 1 Склянка (тертий)
  • Яйце - 4 штуки
  • Бекон - 10 скибочок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка (порошок)
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясний рулет
1. Змочіть хліб в молоці.
м'ясний рулет
2. Змішайте фарш, хліб, пармезан, подрібнену петрушку, сіль і перець у великій мисці.
м'ясний рулет
3. Вбийте в суміш фаршу яйця і перемішайте.
м'ясний рулет
4. Сформуйте з фаршу на рельєфній сковороді великий пласт товщиною в 3-4 см.
м'ясний рулет
5. Накрийте фарш скибочками бекону.
м'ясний рулет
6. Змішайте кетчуп, гірчицю і цукор. Полийте соусом на бекон.
м'ясний рулет
7. Запікайте м'ясний рулет при температурі 180 градусів протягом сорока хвилин, підливаючи соус на фарш.

Схожі рецепти