Тушонка з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Якщо у вас в господарстві є мультиварка, то вам дуже пощастило. Так як спеціально для вас рецепт чудовою тушонки з яловичини, яку можна приготувати в це чудо-апараті.
Опис приготування:
Тушонка з яловичини, приготована в мультиварці, безсумнівно знайде своє місце на столі. Її також можна закатати в банки про запас. А готувати зовсім просто - киньте в чашу мультиварки порізану великими шматками яловичину, порізану цибулю, сіль, перець і лавровий лист. Залийте літром води і тушкуйте 4 годину. Смачного!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець духмяний (горошком) - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 1 літр
М'ясо порізати великими кубиками.
Додайте порізану цибулю.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте лавровий лист і перець горошком.
Залийте 1 літром води і перемішайте.
Увімкніть режим «Гасіння» на 4 годину. Приблизно за півтори години до готовності перевірте кількість рідини, якщо сильно випарувалася - додайте ще склянку теплої води.