Тушковані овочі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом тушкованих овочів з фаршем. Овочі можуть бути будь-які, але саме цей варіант - з баклажанами і перцем, мені сподобався найбільше! рекомендую! смачно!
Цей рецепт приготування тушкованих овочів з фаршем хороший тим, що поєднується таке блюдо практично з будь-яким гарніром - будь то картопля, каші або макаронні вироби! Але також дуже смачно їсти такі тушковані овочі з фаршем в домашніх умовах з яким-небудь соусом і хлібцем вприкуску!
- Фарш - 500 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Цибуля і моркву подрібнити і відразу відправимо на сковорідку з олією прожарюватися. Перець наріжемо, фарш розморозимо, а баклажани ріжемо кубиками і посипаємо сіллю, - щоб гіркота пішла.
2. Коли вже цибулю і моркву готові, - швидко промиємо баклажани під холодною водою, і викладаємо разом з перцем рівним шаром поверх лука з морквою.
3. Обсмажити все разом, періодично помішуючи, а потім додамо фарш і спеції, перемішаємо, і тушкуємо під кришкою до готовності. Можна додати трохи води або бульйону.
4. Подавати рекомендую з сирним соусом! Ну, або з будь-яким повноцінним гарніром на ваш смак!