Тушкована телятина
(покроковий рецепт з фото)
Соковита, дуже ніжна і пікантна тушкована телятина в домашніх умовах - це прекрасна ідея для повноцінної вечері або обіду. Подавати її можна з улюбленим гарніром або овочами, наприклад.
1. М'ясо вимийте, дайте йому злегка обсохнути.
2. Розігрійте в сотейнику трохи рослинного масла.
3. Телятину наріжте середніми шматочками і викладіть в сотейник. Обсмажте на сильному вогні до появи скоринки. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку на деякий час.
4. Додайте ще трохи олії в сотейник.
5. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями. Викладіть в розігріте масло і обсмажте до прозорості.
6. Подрібніть імбир, додайте його до цибулі. Використовувати в рецепті приготування тушкованою телятини можна також дрібку меленого імбиру.
7. Очистіть і пропустіть через прес часник. Обсмажте в сотейнику ще пару хвилин.
8. Перекладіть назад м'ясо. Додати сіль за смаком.
9. Додайте цукор, соєвий соус і сік половини апельсина. Перемішайте все і залиште на повільному вогні.
10. Готується тушкована телятина в домашніх умовах близько 40 хвилин (можливо, довше, в залежності від розміру шматочків). Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і неймовірно смачним. Обов'язково спробуйте повторити рецепт на своїй кухні.
- Телятина - 800 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Часник - 4-6 зубчиків
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Апельсин - 0.5 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Перець - 1 щіпка
2. Розігрійте в сотейнику трохи рослинного масла.
3. Телятину наріжте середніми шматочками і викладіть в сотейник. Обсмажте на сильному вогні до появи скоринки. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку на деякий час.
4. Додайте ще трохи олії в сотейник.
5. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями. Викладіть в розігріте масло і обсмажте до прозорості.
6. Подрібніть імбир, додайте його до цибулі. Використовувати в рецепті приготування тушкованою телятини можна також дрібку меленого імбиру.
7. Очистіть і пропустіть через прес часник. Обсмажте в сотейнику ще пару хвилин.
8. Перекладіть назад м'ясо. Додати сіль за смаком.
9. Додайте цукор, соєвий соус і сік половини апельсина. Перемішайте все і залиште на повільному вогні.
10. Готується тушкована телятина в домашніх умовах близько 40 хвилин (можливо, довше, в залежності від розміру шматочків). Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і неймовірно смачним. Обов'язково спробуйте повторити рецепт на своїй кухні.