Рецепт Тушкована телятина фото

Тушкована телятина
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковита, дуже ніжна і пікантна тушкована телятина в домашніх умовах - це прекрасна ідея для повноцінної вечері або обіду. Подавати її можна з улюбленим гарніром або овочами, наприклад.

Опис приготування:

1. М'ясо вимийте, дайте йому злегка обсохнути.

2. Розігрійте в сотейнику трохи рослинного масла.

3. Телятину наріжте середніми шматочками і викладіть в сотейник. Обсмажте на сильному вогні до появи скоринки. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку на деякий час.

4. Додайте ще трохи олії в сотейник.

5. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями. Викладіть в розігріте масло і обсмажте до прозорості.

6. Подрібніть імбир, додайте його до цибулі. Використовувати в рецепті приготування тушкованою телятини можна також дрібку меленого імбиру.

7. Очистіть і пропустіть через прес часник. Обсмажте в сотейнику ще пару хвилин.

8. Перекладіть назад м'ясо. Додати сіль за смаком.

9. Додайте цукор, соєвий соус і сік половини апельсина. Перемішайте все і залиште на повільному вогні.

10. Готується тушкована телятина в домашніх умовах близько 40 хвилин (можливо, довше, в залежності від розміру шматочків). Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і неймовірно смачним. Обов'язково спробуйте повторити рецепт на своїй кухні.

  • Телятина - 800 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 0.5 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець - 1 щіпка
1. М'ясо вимийте, дайте йому злегка обсохнути.

2. Розігрійте в сотейнику трохи рослинного масла.

3. Телятину наріжте середніми шматочками і викладіть в сотейник. Обсмажте на сильному вогні до появи скоринки. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку на деякий час.

4. Додайте ще трохи олії в сотейник.

5. Очистіть цибулину, наріжте її тонкими півкільцями. Викладіть в розігріте масло і обсмажте до прозорості.

6. Подрібніть імбир, додайте його до цибулі. Використовувати в рецепті приготування тушкованою телятини можна також дрібку меленого імбиру.

7. Очистіть і пропустіть через прес часник. Обсмажте в сотейнику ще пару хвилин.

8. Перекладіть назад м'ясо. Додати сіль за смаком.

9. Додайте цукор, соєвий соус і сік половини апельсина. Перемішайте все і залиште на повільному вогні.

10. Готується тушкована телятина в домашніх умовах близько 40 хвилин (можливо, довше, в залежності від розміру шматочків). Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і неймовірно смачним. Обов'язково спробуйте повторити рецепт на своїй кухні.

Схожі рецепти