Рецепт Тушкована свинина з яблуками фото

Тушкована свинина з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яблука і свинина непогано поєднуються в цій страві. Ніжне м'ясо, соковиті шматочки фруктів і чудовий вершковий соус. Просто пальчики оближеш!

Опис приготування:

Апетитну свинину з яблуками готуйте так: поріжте м'ясо, яблука і цибуля. Обсмажте свинину на рослинній олії, потім зніміть її, а на ту ж сковороду викладіть цибулю. Злегка обсмажте його, додайте бренді і трохи тушкуйте. Потім поверніть м'ясо, додайте яблука, бульйон і чебрець. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою 40 хвилин. Потім приберіть м'ясо і фрукти зі сковороди, а на неї влийте вершки і прокип'ятіть 5 хвилин. Готову страву можна за бажанням полити вершковим соусом і прикрасити свіжою зеленню. Смачного!

  • Свинина - 800 грам
  • Яблуко - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Бренді - 60 мілілітрів
  • Сухий чебрець - 1 щіпка
  • Сіль, перець - За смаком
тушкована свинина з яблуками - фото крок 1
М'ясо порізати, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте до золотистого кольору.
тушкована свинина з яблуками - фото крок 2
Зніміть свинину, а на тій же сковороді злегка обсмажити цибулю, додайте бренді і протушкувати до випаровування рідини.
тушкована свинина з яблуками - фото крок 3
Поверніть м'ясо на сковороду, додайте порізані яблука, бульйон і чебрець. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин. Потім розкладіть м'ясо і фрукти по тарілках.
тушкована свинина з яблуками - фото крок 4
А в що залишився на сковороді соус влийте вершки і прокип'ятіть протягом 5 хвилин. Готову страву можна за бажанням полити вершковим соусом і прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти