Свинина смажена з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Це одне з найулюбленіших страв мого чоловіка - свиняча відбивна. Головне тут підібрати правильне співвідношення приправ і хороший гарнір. Завдяки цьому головний інгредієнт може заграти новим смаком.
Я захотіла надати страві кислуватий відтінок, тому вибрала цікавий додатковий продукт. Ви теж можете прочитати про те, як приготувати свинину смажену з яблуками. Найкраще виберіть відбивні, вони-то точно добре підсмажаться. А замість звичного гарніру у нас буде свіжий салатик.
- Свиняча відбивна - 2 штуки
- Яблуко - 0, 25 штуки
- Редька - 1 штука
- Імбир - 30 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Подрібніть редьку, яблуко і імбир, з'єднавши їх разом.
Трохи солі свинини. Обсмажте її в олії з обох боків до готовності, близько 10 хвилин.
Подавайте свинину, змастивши її гірчицею, поруч укладіть салат. Смачного!