Рецепт Свинина з яблуками в духовці фото

Свинина з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свинина з яблуками в духовці виходить соковитою і ароматною. Печені яблука відмінно підходять для гарніру. А їх аромат, змішаний з ароматом розмарину і цибулі, зведе з розуму всіх ваших сусідів. Смакота!

Опис приготування:

Свинину з яблуками в духовці можна запікати в формі або спеціальному рукаві. При цьому, другий спосіб запікання рекомендую тим, хто не хоче мити дека і вважає за краще, коли страва готується у власному соку. Рецепт приготування свинини - дуже простий, та й інгредієнтів в ньому - мало. Головне - високоякісне м'ясо.

Отже, як приготувати свинину з яблуками в духовці?

1. Свинину натріть сіллю, перцем і рослинним (оливковою) маслом. Відкладіть, поки будете готувати овочі та фрукти.

2. Яблука промийте, виріжте серцевину і наріжте на 4 часточки.

3. Часник очистіть від шкірки.

4. Цибулю очистіть і наріжте на 4 часточки.

5. Противопригарного форму змажте рослинним маслом. Викладіть в неї м'ясо. Навколо м'яса розподіліть яблука, цибуля і часник. Зверху на м'ясо насипте сушеного розмарину.

6. Випікайте свинину з яблуками в розігрітій до 180 градусів духовці. Свинина по часу печеться тільки годин, скільки кілограмів важить. У нас - кілограм, тому запікати будемо протягом години.

Готову свинину з яблуками подавайте з цибулею, часником і, безумовно, печеними яблуками. Вже на столі наріжте м'ясо шматочками. Подайте і ваш улюблений соус до м'яса.

Смачного!

  • Корейка свиняча (без кістки) - 1 кілограм
  • Яблука - 3-4 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка (краще - оливкова)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
Свинину з яблуками в духовці можна запікати в формі або спеціальному рукаві. При цьому, другий спосіб запікання рекомендую тим, хто не хоче мити дека і вважає за краще, коли страва готується у власному соку. Рецепт приготування свинини - дуже простий, та й інгредієнтів в ньому - мало. Головне - високоякісне м'ясо.

Отже, як приготувати свинину з яблуками в духовці?

1. Свинину натріть сіллю, перцем і рослинним (оливковою) маслом. Відкладіть, поки будете готувати овочі та фрукти.

2. Яблука промийте, виріжте серцевину і наріжте на 4 часточки.

3. Часник очистіть від шкірки.

4. Цибулю очистіть і наріжте на 4 часточки.

5. Противопригарного форму змажте рослинним маслом. Викладіть в неї м'ясо. Навколо м'яса розподіліть яблука, цибуля і часник. Зверху на м'ясо насипте сушеного розмарину.

6. Випікайте свинину з яблуками в розігрітій до 180 градусів духовці. Свинина по часу печеться тільки годин, скільки кілограмів важить. У нас - кілограм, тому запікати будемо протягом години.

Готову свинину з яблуками подавайте з цибулею, часником і, безумовно, печеними яблуками. Вже на столі наріжте м'ясо шматочками. Подайте і ваш улюблений соус до м'яса.

Смачного!

Схожі рецепти