Рецепт Свинина, запечена з яблуками фото

Свинина, запечена з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Яблука , Свиняча корейка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинина, запечена з яблуками, - це дуже смачно, просто пальчики оближеш. М'ясо, просочене соком яблук і овочів, з ароматними спеціями і гірчицею, стане по-справжньому святковим блюдом.

Опис приготування:

Свинина, запечена з яблуками, - класичне блюдо, яке готують у багатьох кухнях світу, а всіх рецептів просто не злічити. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати свинину з яблуками в спеціях, діжонськой гірчиці з часником. Яблука вберуть в себе надлишки жиру в м'ясі, додадуть аромат, а кислота зробить м'ясо м'яким і ніжним. Яблука можна взяти будь-які: послаще або покіслее, як вам більше подобається. Після запікання дайте м'ясу відпочити 10-15 хвилин. І ось таке просте, але дуже вишукану страву готове. Ідеально підійде не тільки для святкового столу, але і стане прекрасним вечерею для всієї родини!

  • Свиняча корейка - 1, 5 кілограма
  • Сухий чебрець - 1 Ст. Ложка
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Цибулевий порошок - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 6 штук
  • Яблучний сидр - 2 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
свинина, запечена з яблуками - фото крок 1
Свинину промийте та висушіть, зробіть надрізи ножем і наріжте очищеними зубчиками часнику. Перев'яжіть кулінарною ниткою.
свинина, запечена з яблуками - фото крок 2
Спеції змішайте з гірчицею в глибокому посуді. Повапните м'ясо кашкою з спецій, поставте маринуватися на кілька годин.
свинина, запечена з яблуками - фото крок 3
Яблука, цибулю і моркву почистіть. Яблука і цибулю порізати на половинки і покладіть на деко. Зверху покладіть м'ясо.
свинина, запечена з яблуками - фото крок 4
Накрийте деко фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Через 30 хвилин, зніміть фольгу і протомитися в духовці ще 1 час, перевертаючи кожні 20 хвилин. Все готово!

Схожі рецепти