Рецепт Свинина з яблуками фото

Свинина з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Свиняча вирізка, Яблука, Сухофрукти, Чорнослив
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви думаєте, що в одній страві неможливо поєднувати яблука, сухофрукти і м'ясо, то ви помиляєтеся! І цей рецепт підтверджує, що з цих інгредієнтів можна створити справжній шедевр.

Якщо вам цікаво, як приготувати свинину з яблуками, то цей рецепт стане вашим помічником. Чим довше ви будете гасити свинину, тим вона буде м'якше і смачніше. Не шкодуйте соусу, він відмінно підкреслює і розкриває смак м'яса. Подавайте блюдо, прикрасивши зеленню.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Luk-salotų - 200 грам
  • Бульйон курячий - 0, 75 склянки
  • Вершки - 0, 75 склянки
  • Чорнослив - 1/2 склянки
  • Яблука - 3 штуки (кисло-солодкі)
  • Чебрець - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
свинина з яблуками - фото крок 1
Поставте на плиту сотейник і розігрійте в ньому половину всього вершкового масла. Свинину вимийте і зачистите. Обсмажте її на маслі великим шматком або кількома шматками до золотистої скоринки.
свинина з яблуками - фото крок 2
Свинину перекладіть в тарілку, очистіть цибулю-шалот, вимийте його, обсушити і обсмажуйте протягом п'яти хвилин на сковороді, де смажилося м'ясо, постійно помішуючи його.
свинина з яблуками - фото крок 3
Перекладіть до шалот свинину, залийте курячим бульйоном, додайте сушений чебрець. Доведіть до кипіння бульйон, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Гасіть півтори години.
свинина з яблуками - фото крок 4
Дістаньте з бульйону свинину і цибулю-шалот шумівкою і викладіть на тарілку. У сотейник налийте вершки і уварюють соус десять хвилин. Вершки повинні згорнутися.
свинина з яблуками - фото крок 5
Поверніть в отриманий вершковий соус цибулю-шалот і киньте чорнослив без кісточок. Прогрійте соус протягом п'яти хвилин, посоліть і поперчіть за смаком.
свинина з яблуками - фото крок 6
Поки готується соус, приготуйте яблука. Для цього розріжте їх на часточки, видаливши серединку з кісточками. Обсмажте яблука до м'якості на сковороді з залишками вершкового і рослинного масла. Наріжте м'ясо, викладіть його з яблуками на тарілку і полийте соусом з чорносливом.

Схожі рецепти