Тушкована квасоля з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Я намагаюся частіше їсти бобові, тому що вони містять багато білка і заліза. Ця страва завжди виручає мене, коли немає часу довго стояти біля плити.
За бажанням в квасоля можна додати трохи томатів у власному соку.
- Квасоля біла консервована - 1 банку
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Овочевий бульйон - 3/4 склянки
- Кетчуп - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Петрушка - 1/3 пучка
Підготуйте всі інгредієнти.
Обсмажте на оливковій олії крупно порізану цибулю кубиками і роздавлений часник.
Моркву і селеру наріжте кубиками. Додайте овочі на сковороду і смажте кілька хвилин.
Консервовану квасолю промийте у воді, потім додайте до смажених овочів.
Влийте бульйон (я використовую овочевий бульйонний кубик), додайте кетчуп. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть все разом 20 хвилин до густоти.
Ось і готова тушкована біла квасоля! Додайте дрібно посічену петрушку перед подачею. Приємного вам апетиту!