Рецепт Тушкована квасоля з кетчупом фото

Тушкована квасоля з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Біла квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Я намагаюся частіше їсти бобові, тому що вони містять багато білка і заліза. Ця страва завжди виручає мене, коли немає часу довго стояти біля плити.

За бажанням в квасоля можна додати трохи томатів у власному соку.

  • Квасоля біла консервована - 1 банку
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Овочевий бульйон - 3/4 склянки
  • Кетчуп - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Петрушка - 1/3 пучка
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 2
Обсмажте на оливковій олії крупно порізану цибулю кубиками і роздавлений часник.
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 3
Моркву і селеру наріжте кубиками. Додайте овочі на сковороду і смажте кілька хвилин.
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 4
Консервовану квасолю промийте у воді, потім додайте до смажених овочів.
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 5
Влийте бульйон (я використовую овочевий бульйонний кубик), додайте кетчуп. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть все разом 20 хвилин до густоти.
тушкована квасоля з кетчупом - фото крок 6
Ось і готова тушкована біла квасоля! Додайте дрібно посічену петрушку перед подачею. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти