Тушкована капуста з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста реклами не потребує! тих, хто любить це блюдо, запрошую подивитися на мій варіант рецепта зі сметаною і кетчупом. Дуже смачно і недорого.
Зеленню я вважаю за краще прикрашати блюдо перед подачею, якщо вам хочеться додати рубану зелень в саму страву, то зробіть це за пару хвилин до готовності. Розповідаю, як приготувати тушковану капусту з кетчупом.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки(EA"Maxeev »" без цукру і крохмалю)
- Крем - 2 Ст. Ложки (низькокалорійна або соєве)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Капусту наріжте не дуже дрібно, моркву натріть на крупній тертці. Викладіть овочі в сковороду і залийте водою. Гасіть на повільному вогні під кришкою, періодично помішуйте. Гасіть до повного випаровування води.
Потім влийте масло і посоліть за смаком. Гасіть ще 7-10 хвилин.
В останню чергу додайте сметану і кетчуп. Акуратно перемішайте, тримайте на вогні ще 2-3 хвилини. Потім вимкніть плиту та залиште настоятися під кришкою 5 хвилин.
Смачного!