Квасоля тушкована з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите квасоля, то рецепт тушкованої квасолі з помідорами вам напевно сподобається і стане в нагоді. Простий спосіб смачно приготувати такий тривіальний продукт, як квасоля.
Цей рецепт квасолі тушкованою з помідорами я відшукав в кулінарній книзі, в розділі тосканської кухні. Дійсно, блюдо типово італійське: готується дуже просто, використовуються спеції і томати. Квасоля виходить дуже ароматна і смачна, її можна лопати просто так, як гаряче блюдо - дуже смачно, навіть незважаючи на відсутність м'яса Удачі в приготуванні, сподіваюся вам сподобається квасоля тушкована з помідорами, приготована за цим рецептом!
- Квасоля свіжа - 1 кілограм
- Помідори - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Квасолю замочити на ніч у холодній воді, потім відварити майже до повної готовності. У каструлі обсмажити на маслі дрібно нарізаний часник. Помідори дрібно нарізати або натерти на крупній тертці, додати в каструлю до злегка обсмаженого часнику.
Додати спеції, довести соус до кипіння.
Додати квасолю.
Посолити, поперчити і тушкувати 30 хвилин на середньому вогні. Готово!
Тушкована квасоля з помідорами готова. Смачного.