Квасоля з помідорами і цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Легка закуска з консервованої червоної квасолі з кабачком і помідорами. Закуска виходить соковитою, вітамінної і поживної. Добре поєднується з м'ясними стравами. Пригощайтеся!
Розповім, як приготувати квасоля з помідорами і цукіні. Кабачок злегка обсмажують з іншими овочами, в кінці додається консервована квасоля. Пікантності додають часник і перець, соковитості - помідори.
- Квасоля червона - 200 грам (консервована)
- Цукіні - 300 грам (молодий)
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте продукти. Свіжі овочі та петрушку вимийте. Цибулю і часник очистіть. Консервовану квасолю відкиньте на сито, промийте під прохолодною водою, дайте стекти.
Кабачок очистіть від жорсткої шкірки. Цибулю і часник подрібніть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте цукіні, нарізаний на дрібні кубики. Перемішайте і готуйте на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
Додайте помідори, нарізані на шматочки середнього розміру, цукор. Перемішайте і готуйте протягом 1 хвилини.
В кінці додайте консервовану квасолю, перемішайте, Тушіте 1 хвилину. Додайте рубану петрушку, подавайте до столу.
Сніданок смачний і teplom, і в холодному вигляді. Смачного!