Рецепт Квасоля з помідорами і цукіні фото

Квасоля з помідорами і цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гостре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Легка закуска з консервованої червоної квасолі з кабачком і помідорами. Закуска виходить соковитою, вітамінної і поживної. Добре поєднується з м'ясними стравами. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати квасоля з помідорами і цукіні. Кабачок злегка обсмажують з іншими овочами, в кінці додається консервована квасоля. Пікантності додають часник і перець, соковитості - помідори.

  • Квасоля червона - 200 грам (консервована)
  • Цукіні - 300 грам (молодий)
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Перець духмяний - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Цукор - За смаком
квасоля з помідорами і цукіні - фото крок 1
Підготуйте продукти. Свіжі овочі та петрушку вимийте. Цибулю і часник очистіть. Консервовану квасолю відкиньте на сито, промийте під прохолодною водою, дайте стекти.
квасоля з помідорами і цукіні - фото крок 2
Кабачок очистіть від жорсткої шкірки. Цибулю і часник подрібніть, пассеруйте на розігрітій олії до м'якості. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте цукіні, нарізаний на дрібні кубики. Перемішайте і готуйте на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
квасоля з помідорами і цукіні - фото крок 3
Додайте помідори, нарізані на шматочки середнього розміру, цукор. Перемішайте і готуйте протягом 1 хвилини.
квасоля з помідорами і цукіні - фото крок 4
В кінці додайте консервовану квасолю, перемішайте, Тушіте 1 хвилину. Додайте рубану петрушку, подавайте до столу.
квасоля з помідорами і цукіні - фото крок 5
Сніданок смачний і teplom, і в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти