Тушкована курка з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Курку можна готувати різними способами. Особливо добре вона виходить з овочами. Один з таких рецептів - тушкована курка з кабачками і овочами. Дане блюдо легко готується і в мультиварці.
Курку за цим рецептом найкраще підсмажувати на сковороді з антипригарним покриттям. Овочі додаються в кінці смаження птиці, після чого гасяться з невеликим додаванням води. Оскільки масло не додається, овочі смажаться в жиру з-під курки.
- Курячі стегна - 4-5 штук
- Кабачки - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Морової - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Обсмажуємо курку на сковороді з додаванням рослинної олії. Смажимо до готовності, до появи золотистого кольору.
2. Нарізаємо кабачки кільцями товщиною не більше одного сантиметра.
3. Шаткуємо цибулю і моркву, разом з кабачками відправляємо їх до курки в кінці смаження.
4. Накриваємо кришкою - і на слабкому вогні дожаріваем, після чого додаємо німого води і спецій і тушкуємо до готовності.
5. При бажанні можна додати томатну пасту або морс. Подаємо в гарячому вигляді і прикрашаємо за бажання зеленню.