Рецепт Тушкована курка з кабачками фото

Тушкована курка з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курку можна готувати різними способами. Особливо добре вона виходить з овочами. Один з таких рецептів - тушкована курка з кабачками і овочами. Дане блюдо легко готується і в мультиварці.

Опис приготування:

Курку за цим рецептом найкраще підсмажувати на сковороді з антипригарним покриттям. Овочі додаються в кінці смаження птиці, після чого гасяться з невеликим додаванням води. Оскільки масло не додається, овочі смажаться в жиру з-під курки.

  • Курячі стегна - 4-5 штук
  • Кабачки - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морової - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
тушкована курка з кабачками - фото крок 1
1. Обсмажуємо курку на сковороді з додаванням рослинної олії. Смажимо до готовності, до появи золотистого кольору.
тушкована курка з кабачками - фото крок 2
2. Нарізаємо кабачки кільцями товщиною не більше одного сантиметра.
тушкована курка з кабачками - фото крок 3
3. Шаткуємо цибулю і моркву, разом з кабачками відправляємо їх до курки в кінці смаження.
тушкована курка з кабачками - фото крок 4
4. Накриваємо кришкою - і на слабкому вогні дожаріваем, після чого додаємо німого води і спецій і тушкуємо до готовності.
тушкована курка з кабачками - фото крок 5
5. При бажанні можна додати томатну пасту або морс. Подаємо в гарячому вигляді і прикрашаємо за бажання зеленню.

Схожі рецепти