Індичка тушкована з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Я покажу, як приготувати індичку тушковану з кабачками - чудове блюдо, яке може бути дієтичним. Індичка, як відомо, вважається дієтичною, а разом з овочами вона стане ще корисніше.
Таке блюдо вважається дуже легким і корисним, оскільки індичка - дієтичне м'ясо, не тільки смачне, але і низькокалорійне. Готувати індичку можна з різними продуктами, але додаток з овочів якнайкраще підкреслює ніжний смак м'яса і примножити його корисні властивості.
- Індичка (філе) - 500 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штук
- Картопля - 3 штуки
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для цієї страви нам знадобиться філе індички. Промиваємо, нарізаємо м'ясо на шматочки і відправляємо смажитися на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Індичку смажимо, постійно помішуючи. Солимо і приправляємо за смаком. Не пересушивайте мясо. Досить, щоб воно вкрилося легкої золотистою скоринкою.
3. Поки смажиться м'ясо, шаткуємо інші овочі і готуємо їх в обсмажуванні. Починаємо з томатів. Нарізаємо їх соломкою і відправляємо смажитися. Зверніть увагу, що всі овочі перед гасінням обсмажуються окремо і складаються в ємність для гасіння до м'яса.
4. Кабачок обмиваємо. Якщо він молодий, то шкірку знімати не потрібно. Нарізаємо кабачок, обсмажуємо і викладаємо в каструлю.
5. Шаткуємо перець соломкою і також обсмажуємо. Окремо обсмажуємо картоплю до напівготовності. Це займає близько 7 хвилин.
6. В кінці обсмажуємо цибулю і моркву, викладаємо до решти інгредієнтів, все перемішуємо, додаємо приправи за смаком. Заливаємо все водою так, щоб вона трохи покрила наші продукти, і ставимо гаситися.
7. Тушкуємо нашу індичку з кабачками до готовності. Середній час гасіння - 30 хвилин. Подаємо страву в гарячому вигляді. Перед подачею можна прикрасити зеленню.