Рецепт Індичка тушкована з кабачками фото

Індичка тушкована з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Кабачок
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, Легка вечеря
Гарячі страви

Я покажу, як приготувати індичку тушковану з кабачками - чудове блюдо, яке може бути дієтичним. Індичка, як відомо, вважається дієтичною, а разом з овочами вона стане ще корисніше.

Таке блюдо вважається дуже легким і корисним, оскільки індичка - дієтичне м'ясо, не тільки смачне, але і низькокалорійне. Готувати індичку можна з різними продуктами, але додаток з овочів якнайкраще підкреслює ніжний смак м'яса і примножити його корисні властивості.

  • Індичка (філе) - 500 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
індичка тушкована з кабачками - фото крок 1
1. Для цієї страви нам знадобиться філе індички. Промиваємо, нарізаємо м'ясо на шматочки і відправляємо смажитися на рослинній олії до золотистого кольору.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 2
2. Індичку смажимо, постійно помішуючи. Солимо і приправляємо за смаком. Не пересушивайте мясо. Досить, щоб воно вкрилося легкої золотистою скоринкою.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 3
3. Поки смажиться м'ясо, шаткуємо інші овочі і готуємо їх в обсмажуванні. Починаємо з томатів. Нарізаємо їх соломкою і відправляємо смажитися. Зверніть увагу, що всі овочі перед гасінням обсмажуються окремо і складаються в ємність для гасіння до м'яса.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 4
4. Кабачок обмиваємо. Якщо він молодий, то шкірку знімати не потрібно. Нарізаємо кабачок, обсмажуємо і викладаємо в каструлю.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 5
5. Шаткуємо перець соломкою і також обсмажуємо. Окремо обсмажуємо картоплю до напівготовності. Це займає близько 7 хвилин.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 6
6. В кінці обсмажуємо цибулю і моркву, викладаємо до решти інгредієнтів, все перемішуємо, додаємо приправи за смаком. Заливаємо все водою так, щоб вона трохи покрила наші продукти, і ставимо гаситися.
індичка тушкована з кабачками - фото крок 7
7. Тушкуємо нашу індичку з кабачками до готовності. Середній час гасіння - 30 хвилин. Подаємо страву в гарячому вигляді. Перед подачею можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти