Індичка з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ознайомитися з простим рецептом індички з кабачками. Це смачне і швидке в приготуванні блюдо, яке сподобається навіть самим маленьким вередунам. Ці кульки виглядають дуже апетитно!
Рецепт приготування індички з кабачками - для вас! Смачна страва з ніжним ароматом і надзвичайно соковитим смаком - це все завдяки додаванню зелені і кабачків, а також великої кількості спецій! звичайно, повинна попередити, блюдо вийде дуже пряним, тому рекомендую робити кульки маленького розміру і подавати їх потроху. Або ж просто зменшіть кількість всіх спецій або збільште кількість кабачків і м'яса. Тут вже як забажаєте!
- Філе індички - 500 грам (або 300 грамів готового фаршу)
- Кабачок - 400 грам
- Цибуля зелена - 3 штуки(3 втечі)
- Яйце - 1 штука
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник мелений - 1 Чайна ложка
- Струшуючи sushenaya - 2 чайних ложки
- Koriandr - 0.5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 0.5 чайних ложки
- Перець гострий мелений - 0.5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 За смаком (для змазування дека)
1. Філе перекрутити в м'ясорубці, додамо тертий кабачок, подрібнену цибулю і все-все спеції. Перемішаємо, додамо яйце і знову перемішати до однорідності.
2. Ліпимо тепер маленькі кульки вологими руками. Вологими руки повинні бути для того, щоб кульки краще ліпилися і фарш не приставав до рук. Викладаємо готові кульки на деко, змащений маслом і застелений папером для випічки. Запікаємо приблизно 15-20 хвилин при 170 градусах в духовці. Як тільки зарум'янилися - так і діставайте!
3. Ось така виходить краса. Смачного!