Тушкована капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста з морквою - це універсальне блюдо, яке можна готувати як на свята, так і в звичайні дні. Крім того, тушкована капуста з морквою може бути подана до столу як гарнір.
Як приготувати тушковану капусту з морквою.
Це просте в приготуванні, проте, дуже смачне і корисне блюдо. Його приготування не займе багато часу і не зажадає великих фінансових витрат. Тушкована капуста з морквою відмінно поєднується з м'ясом і рибою, тому її можна подавати і як гарнір до м'ясних і рибних страв. Це овочеве блюдо буде смачним як в гарячому, так і в холодному вигляді.
До переваг тушкованої капусти з морквою слід також додати низьку калорійність. Блюдо підійде не тільки тим, хто сидів на дієті, але і тим, хто поститься.
- Капуста - 600 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки (ріпчаста)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - . За смаком
- Перець - . За смаком
1. Дрібно нашаткувати капусту
2. Те ж саме зробити з морквою
3. Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити на олії
4. Додати моркву. Обсмажувати 5 хв. Помішуйте лопаткою, щоб не підгоріло.
5. Додати капусту, все перемішати. Залити водою на 2/3 і залишити овочі гаситися 40 хв.
6. Після вказаного часу додати томатну пасту. Посолити, поперчити. Можна додати приправи, які Вам подобаються (наприклад, хміль-сунелі). Залишити гаситися ще 15 хв., поки рідина повністю не випарується.
7. Ваше блюдо готово. Смачного!