Рецепт Тушкована пекінська капуста з морквою фото

Тушкована пекінська капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Один з моїх коронних гарнірів - тушкована капуста. Готую його за одним рецептом, і завжди вдало. Але захотілося різноманітності, і я пішла на сміливий крок: замінила головний продукт. Ось, що вийшло.

Тепер вам теж пропоную дізнатися про те, як приготувати тушковану пекінську капусту з морквою. Виявилося, що різниця з білокачанної в тому, що вона готується швидше. Та й жорстких частин в ній немає. Блюдо вийшло дуже м'яким і трохи гострим. Ідеально доповнить шматок смаженого м'яса або курки.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
  • Кардамон мелений - За смаком
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 2
2. Для початку помийте і наріжте капусту.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 3
3. Потім натріть на крупній тертці очищену і помиту моркву.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 4
4. А цибулю наріжте підлозі- або четвертькольцами.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 5
5. У глибокій сковороді розігрійте масло зі спеціями.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 6
6. Через 1 хвилину додайте моркву з цибулею. Обсмажте їх, помішуючи, 2 хвилини.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 7
7. Далі додайте капусту. Обсмажте овочі 10 хвилин на сильному вогні, іноді помішуючи.
тушкована пекінська капуста з морквою - фото крок 8
8. Потім закрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь. Гасіть капусту 10 хвилин. В цей час пару раз її перемішайте і посоліть. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти