Тушкована пекінська капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх коронних гарнірів - тушкована капуста. Готую його за одним рецептом, і завжди вдало. Але захотілося різноманітності, і я пішла на сміливий крок: замінила головний продукт. Ось, що вийшло.
Тепер вам теж пропоную дізнатися про те, як приготувати тушковану пекінську капусту з морквою. Виявилося, що різниця з білокачанної в тому, що вона готується швидше. Та й жорстких частин в ній немає. Блюдо вийшло дуже м'яким і трохи гострим. Ідеально доповнить шматок смаженого м'яса або курки.
- Пекінська капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Кардамон мелений - За смаком
1. Підготуйте необхідні продукти.
2. Для початку помийте і наріжте капусту.
3. Потім натріть на крупній тертці очищену і помиту моркву.
4. А цибулю наріжте підлозі- або четвертькольцами.
5. У глибокій сковороді розігрійте масло зі спеціями.
6. Через 1 хвилину додайте моркву з цибулею. Обсмажте їх, помішуючи, 2 хвилини.
7. Далі додайте капусту. Обсмажте овочі 10 хвилин на сильному вогні, іноді помішуючи.
8. Потім закрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь. Гасіть капусту 10 хвилин. В цей час пару раз її перемішайте і посоліть. Все готово! Смачного!