Тушкована капуста з ковбасою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Капуста в мультиварці гаситься ще швидше, ніж в звичайному казані. Рекомендую вам рецепт дуже смачної страви для ситного обіду - тушкованої капусти з ковбасою в мультиварці.
Зазвичай капусту шаткують, але я люблю її гасити великими шматками. В мультиварці вона виходить дуже ніжною. Для приготування капусти з ковбасою в мультиварці раджу взяти побільше спецій. Я крім солі і перцю додаю корицю і мускат. Дивимося рецепт.
- Капуста - 800 грам
- Ковбаса - 300 грам
- Картопля - 450 грам
- Морквина - 400 грам
- Спеції - За смаком
Поріжте ковбасу.
Великими кружками наріжте моркву.
Наріжте картоплю.
Всі викладаємо в чашу мультиварку, додаємо спеції, воду (півсклянки або склянку) і капусту крупно порізану. Ставимо режим "випічка" або "гасіння" хвилин 30.
Готової капусті тушкованою з ковбасою в мультиварці дайте настоятися перед подачею хвилин 10. Смачного!
Готової капусті тушкованою з ковбасою в мультиварці дайте настоятися перед подачею хвилин 10. Смачного!