Рецепт Тушкована капуста з ковбасою фото

Тушкована капуста з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Ковбаса
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви шукайте просте, ситне і смачне блюдо, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей варіант, як приготувати тушковану капусту з ковбасою. Приголомшливий рецепт, який варто взяти на замітку.

Щоб приготувати тушковану капусту з ковбасою в домашніх умовах можна використовувати абсолютно будь-які м'ясні делікатеси, які виявляться у вас під рукою - «Докторська», «Сервелат» або ж, як в даному випадку, свіжі свинячі ковбаски. Крім томатної пасти ви можете додати свіжі помідори, а також трохи гострого соусу, наприклад.

  • Ковбаски - 3-4 штук
  • Капуста - 1 штука (невелика)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 1
1. На сковороду з високими бортами або сотейник налийте трохи олії і розігрійте. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. Надішліть на сковороду і обсмажте до легкого золотистого кольору.
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 2
2. Якщо ви, як в даному випадку, використовується в рецепт приготування тушкованої капусти з ковбасою свіжі ковбаски, то додайте їх після лука. Обсмажте 5-8 хвилин на середньому вогні.
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 3
3. Наріжте дрібно капусту і викладіть на сковороду в кілька прийомів. Акуратно все перемішайте і залиште хвилин на 10-15.
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 4
4. За цей час капуста трохи осяде і зменшиться в обсязі.
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 5
5. Томатну пасту розчиніть у воді. Додайте сіль і перець за смаком. Вилийте на сковороду. Перемішайте і залиште нудитися.
тушкована капуста з ковбасою - фото крок 6
6. Час, за яке готується тушкована капуста з ковбасою в домашніх умовах вказати точно складно. Хтось любить більш щільну, тоді досить буквально 15-20 хвилин. Якщо ви любите більш м'яку, то залиште на вогні хвилин на 35-45. Перед подачею можна доповнити свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти