Тушкована капуста з картоплею та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, ситне і просте в приготуванні блюдо для всієї родини. Розповім вам, як приготувати тушковану капусту з картоплею та ковбасою.
Овочі можете сміливо комбінувати на свій смак. До речі, ковбасу можна використовувати будь-яку, на ваш погляд, оптимально підійдуть навіть її залишки. Можна взяти варену ковбасу, копчену, sardel'ki, сосиски і т.П. Рецепт з категорії - "просто, бюджетно, ситно і смачно" .
- Капуста - 1 кілограм
- Картопля - 400 грам
- Ковбаса - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. Перекладіть овочі в сковороду (казанок) і додайте олію.
Обсмажте, періодично помішуючи до м'якості.
Додайте нарізану кубиками картоплю.
Обсмажте все разом до напівготовності картоплі.
Додайте нарізану великими кубиками ковбасу, томатну пасту, сіль і перець за смаком.
Продовжуйте готувати овочі з ковбасою ще 3-5 хвилин.
Капусту тонко наріжте і додайте до решти інгредієнтів. Все перемішайте, влийте воду, накрийте кришкою і на невеликому вогні тушкуйте приблизно 30 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів, періодично перемішуючи вміст.
Тушкована капуста з картоплею та ковбасою готова.
Можна подавати самостійно або як гарнір. Смачного!