Капуста тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Капуста тушкована з картоплею - дуже просте, всім прекрасно відоме бюджетне блюдо, яке незважаючи на убогість інгредієнтів виходить вельми смачним і апетитним. Розповідаю, як приготувати!
Капуста тушкована з картоплею - це дуже смачне самостійне блюдо, яке виходить ситним навіть незважаючи на відсутність м'ясної складової. Втім, також добре подати його на вечерю або недільний обід зі свіжими овочами і сосисками. Капусту тушковану з картоплею найкраще готувати в глибокій сковороді з товстим дном. Читайте, як приготувати капусту тушковану з картоплею - сподіваюся, вам сподобається!
- Капуста - 700 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
Картоплю почистити, порізати на четвертинки, обсмажити на сильному вогні.
Цибуля обсмажити на сковороді.
Додати нашатковану соломкою капусту і терту моркву. Обсмажити до готовності.
Додати томатну пасту, картопля, посолити, додати спеції. Смачного!