Тушкована капуста з картоплею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Соковита курочка з ніжною капустою і ароматною картоплею - ідеально для ситного обіду. Рецепт приготування тушкована капуста з картоплею і куркою вашій увазі.
Для приготування тушкованої капусти з картоплею і куркою нам знадобиться солодкий болгарський перець, курка (ніжки або гомілки), картопля і морква. Без цибулі можна і обійтися. Готувати можете в казані або каструлі. Дивимося рецепт.
- Вода - 200 грам
- Картопля - 6 штук
- Курка - 600 грам
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Капуста - 1 штука
- Перець - 2 штуки
- Спеції, зелень - За смаком
Курку моєму і ділимо на частини. Обсмажуємо в маслі до золотистого кольору.
Шаткуємо капусту, трьом на крупній тертці моркву. З'єднуємо в окремому посуді, солимо і злегка мнём капусту, щоб вона пустила сік. Закладаємо до курки капусту, додаємо 200 мл води. І тушкуємо на середньому вогні 15 хвилин.
Ріжемо картоплю. Через 15 хвилин відправляємо картоплю до капусти, солимо за смаком. Тушкуємо до напівготовності картоплі.
Ріжемо болгарський перець. Опустившись в Казані. Тушкуємо до м'якості перцю.
Як тільки перець став м'яким, додаємо зелень. Вимикаємо вогонь. Даємо постояти 10 хвилин.
Тушкована курка з капустою і картоплею готова. Смачного!
Тушкована курка з капустою і картоплею готова. Смачного!