Тушкована капуста з картоплею і сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся ідей для смачної вечері з найдоступніших інгредієнтів: картопелька, сосиски і білокачанна капуста. Це просте і ситне блюдо обов'язково вам сподобається! Беріть мій рецепт на замітку!
Докладніше, як приготувати тушковану капусту з картоплею і капустою, я розповім нижче. Замість свіжої капусти можна взяти квашену або використовувати їх в рівних пропорціях, так блюдо вийде більш пікантним на смак. Томатний соус можна замінити на протерті томати.
- Картопля - 4-5 штук
- Капуста білокачанна - 300-350 грам
- Сосиски - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Сосиски наріжте кружальцями і обсмажте на сковороді. Перекладіть в миску.
Обсмажте цибулю і моркву до м'якості.
Картоплю очистіть і наріжте кубиками, капусту тонко нашаткуйте. Гасіть овочі 25 хвилин під кришкою на середньо-низькому вогні. Періодично помішуйте.
Додайте спеції, сіль, томатний сік і сосиски. Перемішайте, тушкуйте ще 5-10 хвилин.
Блюдо готово, смачного!