Капуста тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте простий рецепт приготування легкого, смачного і корисного страви - вам сюди! Ми розповімо як швидко і легко загасити капусту, використовуючи мультиварку.
Білокачанна капуста - надзвичайно багатий вітамінами продукт, відмінне джерело заліза і вітаміну С. Однак, не всі люблять свіжі капустяні листи. Для тих, хто вважає за краще капусту в приготованому вигляді, ми представляємо простий рецепт тушкованої капусти в мультиварці. Класичний рецепт, представлений на нашому сайті, ви можете змінювати за власним бажанням. Тушкована капуста хороша з м'ясом, сосисками, замороженими овочами і свіжими помідорами. Дайте волю своїй фантазії!
- Капуста - 1, 2 кілограма
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Нашинкуйтекапусту.
Моркву натріть на середній терці. Перекладіть капусту і моркву в глибоку миску. Дрібно наріжте цибулю.
Пам'ятайте капусту і моркву. Капуста повинна пустити сік і стати трохи м'якше. Після цього додайте цибулю, сіль, чорний мелений перець і цукор. Ретельно перемішайте.
Чашу мультиварки змастіть рослинною олією. Перекладіть в неї овочі, закрийте кришку і виберіть режим "випікання, " час програми - 20 хвилин. За ці 20 хвилин три або чотири рази перемішайте капусту. По закінченню часу, поміняйте режим на "гасіння" і час - 30 хвилин.
Після 30 хвилин гасіння, додайте томатну пасту і лавровий лист.
Ретельно перемішайте капусту. Після сигналу про закінчення вимкніть мультиварку. Тушкована капуста готова!