Тушкована капуста з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний гарнір до м'ясного або рибного блюда.
Тушкована капуста з грибами в мультиварці готується 40 хвилин. На відміну від приготування на плиті, не вимагає вашої уваги або частого перемішування.
- Капуста, коб - 1/2 штуки
- Гриби (печериці) - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком

1. Приготуємо продукти. Раджу вибрати для приготування печериці, вони швидко готуються і не вимагають спеціальної обробки.

2. Ріжемо півкільцями цибулю.

3. В мультиварці на рослинному маслі обсмажуємо цибулю з грибами 10 хвилин.

4. Шаткуємо капусту.

5. Ріжемо дрібно часник.

6. Томатну пасту розводимо у воді.

7. До грибів додаємо томат, капусту, часник, сіль, спеції. Перемішуємо, вибираємо режим "суп" я тону 35-40 хвилин.

8. Тушкована капуста з грибами в мультиварці готова! подавайте гарячої.