Капуста, тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися своїм улюбленим рецептом капусти, тушкованою з грибами. Готову страву просто тане в роті, а на другий день (якщо залишиться, звичайно! ) капуста ще смачніше. Гриби можна використовувати будь-які.
Капуста, тушкована з грибами, Очікують, що не гарніру, але мій чоловік (великий і сильний чоловік) любить їсти її з вареною картоплею. Хочу зауважити, що в капусті дуже багато вітаміну С, тому влітку намагайтеся частіше готувати страви з капустою. При приготуванні тушкованої капусти з грибами час у вас піде тільки на те, щоб все порізати, але для цього можна використовувати кухонний комбайн. Все інше робиться швидко і майже без вашого втручання. Блюдо буде не таким звичайним, якщо в нього додати білі гриби. Втім, рецепт капусти, тушкованою з грибами, не передбачає використання якихось конкретних грибів, так що використовуйте будь-які - які є в розпорядженні.
Хай щастить!
- Капуста (коли) - 1/2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука (використовуйте велику цибулину.)
- Печериці - 300 грам (можна замінити на будь-які гриби - консервовані або сушені (попередньо замочити).)
- Рослинна олія - 7-9 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Томатний соус - 3-4 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки