Рецепт Капуста, тушкована з грибами фото

Капуста, тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися своїм улюбленим рецептом капусти, тушкованою з грибами. Готову страву просто тане в роті, а на другий день (якщо залишиться, звичайно! ) капуста ще смачніше. Гриби можна використовувати будь-які.

Опис приготування:

Капуста, тушкована з грибами, Очікують, що не гарніру, але мій чоловік (великий і сильний чоловік) любить їсти її з вареною картоплею. Хочу зауважити, що в капусті дуже багато вітаміну С, тому влітку намагайтеся частіше готувати страви з капустою. При приготуванні тушкованої капусти з грибами час у вас піде тільки на те, щоб все порізати, але для цього можна використовувати кухонний комбайн. Все інше робиться швидко і майже без вашого втручання. Блюдо буде не таким звичайним, якщо в нього додати білі гриби. Втім, рецепт капусти, тушкованою з грибами, не передбачає використання якихось конкретних грибів, так що використовуйте будь-які - які є в розпорядженні.

Хай щастить!

  • Капуста (коли) - 1/2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука (використовуйте велику цибулину.)
  • Печериці - 300 грам (можна замінити на будь-які гриби - консервовані або сушені (попередньо замочити).)
  • Рослинна олія - 7-9 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Томатний соус - 3-4 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки
капуста, тушкована з грибами - фото крок 1
1. Капусту шаткуємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі на середньому вогні.
капуста, тушкована з грибами - фото крок 2
2. Капусту перекладаємо в більшу каструлю з товстими стінками, в ккоторой будемо гасити. Натираємо моркву на тертці і кубиками ріжемо цибулю.
капуста, тушкована з грибами - фото крок 3
3. Нарізані цибулю і моркву обсмажити на олії, перекладаємо до капусти.
капуста, тушкована з грибами - фото крок 4
4. Чистимо і нарізаємо кубиками печериці. Якщо використовуєте сирі - їх можна обсмажити. Гриби додаємо до овочів, солимо, перчимо й перемішуємо.
капуста, тушкована з грибами - фото крок 5
5. Додаємо 3-4 ст. Ложки томатного соусу, півсклянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.
капуста, тушкована з грибами - фото крок 6
6. Ставимо в духовку на хвилин 40. Температура духовки - 180-200 градусів. Іноді можна перемішати. Смачного!

Схожі рецепти