Тушкована капуста з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста дуже смачна страва і корисне. Його можна використовувати як гарнір. У пісні дні можна подати як самостійне блюдо. Я, особисто, дуже люблю тушковану капусту.
А в компанії з грибами вона просто чудова. Найголовніше, навіть при тепловій обробці капуста не втрачає своїх корисних властивостей. Дифірамби капусті можу співати довго, краще її приготувати і з'їсти зі своїми близькими .
- Капуста свіжа, книга - 1/4 штуки
- Гриби сушені - 50 грам
- Квасоля біла консервована, банку - 1 штука
- Соус соєвий - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка, Зелена цибуля - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. Гриби замочіть в теплій воді і залиште на всю ніч. На наступний день, коли будете готувати страву, злийте воду і дрібно наріжте гриби. У глибокій сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте гриби до готовності.
2. З капусти зніміть верхні листки, промийте її. Нашинкуйтекапусту і покладіть в капусту з грибами. Обсипте капусту сушеної зеленню.
3. Коли капуста трохи обжарится, додайте соєвий соус і влийте 1/3 склянки води. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте на середньому вогні до напівготовності. Не забувайте періодично помішувати капусту.
4. З банки з квасолею злийте воду. Додайте квасолю в сковороду. Перемішайте все. Вогонь зменшіть і тушкуйте до готовності. Краще робити це з прикритою кришкою. Готову тушковану капусту з грибами і квасолею розкладіть в тарілки і прикрасьте зеленню. Смачного!