Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Така тушкована капуста з фаршем в мультиварці ще називається "ледачими голубцями" . Готується вона за принципом звичайних голубців (з таких же інгредієнтів), тільки методика приготування інша.
Тушкована капуста з фаршем в мультиварці готується за одну годину. Цю страву можна готувати на вечерю і навіть до приходу гостей. За смаком воно нічим не відрізняється від звичайних голубців і готується з таких же інгредієнтів, тільки спосіб шинкування і подачі трохи інший.
- Капуста - 1 штук
- Фарш - 400 грам
- Крем - 150 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Мал - 50 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Рослинна олія - 50 грам
1. Уявляю дуже простий рецепт приготування ледачих голубців. В мультиварці це блюдо можна приготувати менше, ніж за годину.
2. Нарізаємо цибулю та моркву. Паралельно відварюємо до напівготовності рис, ретельно промиваємо його.
3. Змішуємо фарш з рисом, цибулею і морквою.
4. Солимо і приправляємо за смаком, після чого ретельно все вимішуємо до стану однорідної маси.
5. Шаткуємо капусту. Я використовую для цього підручну кухонне начиння.
6. Виливаємо в чашу мультиварки 50 грам рослинного масла, після чого відправляємо шарами інші інгредієнти. Першим шаром викладіть кілька листів капусти (щоб голубці не пригоріли), після чого потрібно викласти капусту, додати лавровий лист і перець горошком.
7. Середнім шаром викладаємо фарш, після чого знову капусту.
8. Змішуємо сметану з томатною пастою, додаємо 200 мл води, добре перемішуємо. Отриманим соусом заливаємо капусту з фаршем.
9. Я виставляю спочатку режим "випічка" з 20 хвилин. Капуста прогріється, рідина закипить. Потім ставимо режим плов. Якщо Ваша капуста свіжа, молода, можна її не прогрівається в режимі випічки.
10. Після сигналу перемішуємо вміст чаші мультиварки і даємо Постаянно ще хвилин 10. Подаємо в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню. Ось так швидко можна приготувати ліниві голубці в мультиварці.