Рецепт Тушкована капуста з фаршем і рисом фото

Тушкована капуста з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінна блюдо, яке за смаком сподобається всім без винятку - тушкована капуста з фаршем і рисом. Приготувати простіше простого, а результат такої, що пальчики оближеш - дуже смачно, повірте!

Опис приготування:

Готувати страву будемо на сковороді, для рецепта вибираємо свинячий фарш, який за бажанням можна зробити самостійно або купити готовий. Сорт рису вибирайте будь-який, який вам подобається. Подавати до столу таке блюдо можна до обіду, в якості доповнення відмінно підійде салат зі свіжих овочів або нарізка, соління, зелень.

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Капуста - 250 грам
  • Цибуля - 70 грам
  • Мал - 1 склянок
  • Вода - 2 склянки (або бульйон)
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 2
Цибулину середнього розміру очистіть і сполосніть. Наріжте цибулю кубиками. Помідори сполосніть і просушіть, наріжте кубиками.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 3
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть цибулю і помідори, додайте фарш, смажте всі разом 8-10 хвилин, на невеликому вогні.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 4
Додайте в сковороду капусту, нарізану смужками. Смажте ще 5-7 хвилин все разом.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 5
Всипте в сковороду рис, додайте сіль і перець.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 6
Влийте слідом в сковороду теплу воду або бульйон, млоїте інгредієнти під кришкою 40 хвилин на найнижчому вогні.
тушкована капуста з фаршем і рисом - фото крок 7
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти