Кольорова капуста, тушкована з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже цікавий рецепт приготування цвітної капусти і він, безсумнівно, припаде до смаку гурманам, так як незвичайне поєднання інгредієнтів в цій страві дає дуже вишуканий смак і аромат.
Цвітну капусту можна смажити, запікати, гасити і навіть фарширувати, ну а сьогодні я пропоную на ваш розгляд рецепт приготування цвітної капусти, тушкованою з фаршем. Але тут не все так просто, як може здатися на перший погляд, так як додавання декількох незвичайних інгредієнтів, дозволяє досить сильно змінити смак звичного нам страви. Ми покладемо каструльку пару ложок томатної пасти, а потім додамо оливку - тепер наше блюдо придбало відмінний забарвлення і невимовно привабливий аромат. Ну а якщо у вас намічається романтична вечеря з вашою другою половинкою, то для такого приводу краще страви і не придумати. Так що приступаємо до приготування, а ось і докладний рецепт цвітної капусти, тушкованою з фаршем, з фото.
- Цвітна капуста - 350 грам
- Фарш яловичий - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Оливки зелені без кісточок - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком