Рецепт Кольорова капуста, тушкована з фаршем фото

Кольорова капуста, тушкована з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Кольорова капуста
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це дуже цікавий рецепт приготування цвітної капусти і він, безсумнівно, припаде до смаку гурманам, так як незвичайне поєднання інгредієнтів в цій страві дає дуже вишуканий смак і аромат.

Цвітну капусту можна смажити, запікати, гасити і навіть фарширувати, ну а сьогодні я пропоную на ваш розгляд рецепт приготування цвітної капусти, тушкованою з фаршем. Але тут не все так просто, як може здатися на перший погляд, так як додавання декількох незвичайних інгредієнтів, дозволяє досить сильно змінити смак звичного нам страви. Ми покладемо каструльку пару ложок томатної пасти, а потім додамо оливку - тепер наше блюдо придбало відмінний забарвлення і невимовно привабливий аромат. Ну а якщо у вас намічається романтична вечеря з вашою другою половинкою, то для такого приводу краще страви і не придумати. Так що приступаємо до приготування, а ось і докладний рецепт цвітної капусти, тушкованою з фаршем, з фото.

  • Цвітна капуста - 350 грам
  • Фарш яловичий - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оливки зелені без кісточок - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
кольорова капуста, тушкована з фаршем - фото крок 1
Для початку нарізаємо цибулю на дрібні кубики, часник так само подрібнюємо.
кольорова капуста, тушкована з фаршем - фото крок 2
Тепер приступимо до приготування фаршу. Можна купити вже готовий, але я вважаю за краще робити його самостійно.
кольорова капуста, тушкована з фаршем - фото крок 3
Якщо у вас свіжа капуста, то її потрібно розібрати на суцвіття. А якщо ви купували заморожену, то її необхідно розморозити.
кольорова капуста, тушкована з фаршем - фото крок 4
Тепер в глибоку сковороду або в казан наливаємо оливкову олію і смажимо на ньому цибулю і часник до золотистого кольору. Викладаємо фарш, солимо і перчимо, тушкуємо протягом 5 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо томатну пасту, перемішуємо і ще 10 хвилин тушкуємо все. Тепер черга цвітної капусти і оливок. Викладаємо їх у сковороду, заливаємо все гарячою водою і готуємо під закритою кришкою на повільному вогні приблизно 25 хвилин. Виходить дуже смачне і досить красиве блюдо. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти