Рецепт Кольорова капуста, тушкована з овочами фото

Кольорова капуста, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Кольорова капуста, тушкована з овочами, - відмінне пісне блюдо. Дуже рекомендую це блюдо на обід, а ще краще - на вечерю. Особливо в сезон овочів! Вітамінна бомба гарантована! готується 20 хвилин.

Опис приготування:

Як приготувати кольорову капусту, тушковану з овочами?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Ретельно промийте кожне суцвіття. Розірвіть суцвіття на частини, якщо вони - великого розміру.

2. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями.

3. Часник очистіть і дрібно нарубати.

4. Помідори очистіть від шкірки і плодоніжки. Для цього помістіть їх на кілька хвилин в окріп; шкірка краще відійде. Поріжте невеликими шматочками.

5. Базилік промийте і дрібно нарубати.

6. У сковороді нагрійте рослинну (краще - оливкова) олія. Викладіть в неї нарізані цибулю і часник. Обсмажте до м'якості, потім додайте перець чорний і сіль, інші спеції на свій розсуд.

7. Викладіть в сковороду інші нарізані і підготовлені овочі - кольорову капусту, помідори, нут або боби. Залийте овочі томатною пастою. Якщо треба, посоліть і поперчіть ще. Закрийте кришкою і тушьте протягом 15 хвилин, поки кольорова капуста не стане м'якою.

8. Додайте в гасіння нарізаний базилік.

Кольорова капуста, тушкована з овочами, готова!

Подавайте блюдо гарячим з рисом або сметаною.

Смачного!


  • Кольорова капуста (коб) - 1 штука (невеликого розміру)
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Консервовані боби або нут- 250 грам (можна не додавати.)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Базилік свіжий - - За смаком
  • Томатна паста - 400 мілілітрів
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Як приготувати кольорову капусту, тушковану з овочами?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Ретельно промийте кожне суцвіття. Розірвіть суцвіття на частини, якщо вони - великого розміру.

2. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями.

3. Часник очистіть і дрібно нарубати.

4. Помідори очистіть від шкірки і плодоніжки. Для цього помістіть їх на кілька хвилин в окріп; шкірка краще відійде. Поріжте невеликими шматочками.

5. Базилік промийте і дрібно нарубати.

6. У сковороді нагрійте рослинну (краще - оливкова) олія. Викладіть в неї нарізані цибулю і часник. Обсмажте до м'якості, потім додайте перець чорний і сіль, інші спеції на свій розсуд.

7. Викладіть в сковороду інші нарізані і підготовлені овочі - кольорову капусту, помідори, нут або боби. Залийте овочі томатною пастою. Якщо треба, посоліть і поперчіть ще. Закрийте кришкою і тушьте протягом 15 хвилин, поки кольорова капуста не стане м'якою.

8. Додайте в гасіння нарізаний базилік.

Кольорова капуста, тушкована з овочами, готова!

Подавайте блюдо гарячим з рисом або сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти