Кольорова капуста, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кольорова капуста, тушкована в сметані - це не тільки дуже смачне, але, зважаючи на великі запаси корисних речовин в цвітній капусті, ще й корисну страву! Спробуйте приготувати - не пошкодуєте!
Пропоную приготувати кольорову капусту, тушковану в сметані, керуючись цим нескладним рецептом. Блюдо готується досить швидко і просто, а виходить дуже соковито і смачно! Для приготування вам буде потрібно мінімум продуктів, а значить, ви заощадите фінансові кошти. Ну хіба не чудове блюдо? ! Готуємо цвітну капусту, тушковану в сметані!
- Кольорова капуста - 1, 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 100 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Орегано - 1, 5-2 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Цвітну капусту промиваємо, поділяємо на суцвіття і кладемо в каструлю з водою. Доводимо до кипіння, після чого продовжуємо варити приблизно 20 хвилин.
2. Тим часом дрібно нарізаємо цибулю і злегка обсмажуємо його на оливковій олії.
3. Коли кольорова капуста звариться, поділяємо її на ще більш дрібні суцвіття і відправляємо в сковороду до цибулі. Тушкуємо під кришкою хвилин 20.
4. Далі додаємо сметану, солимо і перчимо. Перемішуємо все і тушкуємо ще приблизно 7 хвилин. Можна також додати трохи майонезу.
5. Потім подрібнюємо зелень і додаємо до тушкованої капусти. Тушкуємо ще 5 хвилин.
6. Цвітна капуста в сметані готова! Смачного!