Маринована кольорова капуста з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам, як і мені, набридли звичні консервовані огірки і помідори, то пропоную забути про банальність і приготувати мариновану кольорову капусту з овочами. Страва - просто пальчики оближеш!
Багато хто з нас любить цвітну капусту у вигляді пюре, в супи або бульйони, а ось мариновану, впевнена, пробували не всі. Скуштувавши її одного разу, я була здивована оригінальним і неповторним смаком. Відразу зазначу, що рецептів, як приготувати мариновану кольорову капусту з овочами, багато. Мені подобається варіант з морквою і цибулею. Як на мене, це Ідельно поєднання. Морква надає капусті легку солодкість, а цибуля наділяє традиційним гоструватим смаком. Ідеальний тандем, Чи не справедливість? Приготувати таку капусту дуже і дуже просто. Маринад я використовую традиційний, який підходить і для огірків, і для помідорів, і для кабачків. Але в поєднанні з цвітною капустою виходить дійсно дуже незвично і дуже смачно.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Перець горошком - 5-7 штук
- Лавровий лист - 2 штуки