Кольорова капуста, маринована по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Корейська приправа зробить з будь-яких овочів пікантну закуску і салат. Вона поєднується майже з будь-якими плодами, і тому завжди можна спробувати нове. Ось, і мій рецепт став експериментальним.
Цей варіант сподобається любителям пікантного смаку. Заготівля підійде в якості основи для овочевих салатів взимку. Тому я розповім вам про те, як приготувати кольорову капусту, мариновану по-корейськи. Довго настоюватися страви не треба, вже через 12 годин ви можете подавати закуску до столу.
- Кольорова капуста - 400 грам
- Морква - 100 грам
- Оцет 6% - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Priprava "корейська" - 1 Чайна ложка
- Вода - 1-1, 5 L
Капусту промийте і розберіть на суцвіття.
Наріжте очищену моркву смужками. Часник дрібно наріжте.
Овочі перемішайте, а потім перекладіть в нагріту банку.
Приготуйте маринад. Доведіть до кипіння воду з приправою, сіллю і цукром.
Залийте киплячий маринад в банку.
Потім влийте до овочів оцет.
Поставте банку в сотейник з водою. Прогрійте її 15 хвилин на повільному вогні.
Потім банку закупорте. Залиште її під пледом догори дном до охолодження. Смачного!