Рецепт Кольорова капуста, маринована по-корейськи фото

Кольорова капуста, маринована по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Корейська приправа зробить з будь-яких овочів пікантну закуску і салат. Вона поєднується майже з будь-якими плодами, і тому завжди можна спробувати нове. Ось, і мій рецепт став експериментальним.

Цей варіант сподобається любителям пікантного смаку. Заготівля підійде в якості основи для овочевих салатів взимку. Тому я розповім вам про те, як приготувати кольорову капусту, мариновану по-корейськи. Довго настоюватися страви не треба, вже через 12 годин ви можете подавати закуску до столу.

  • Кольорова капуста - 400 грам
  • Морква - 100 грам
  • Оцет 6% - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Priprava "корейська" - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1-1, 5 L
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 1
Капусту промийте і розберіть на суцвіття.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 2
Наріжте очищену моркву смужками. Часник дрібно наріжте.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 3
Овочі перемішайте, а потім перекладіть в нагріту банку.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 4
Приготуйте маринад. Доведіть до кипіння воду з приправою, сіллю і цукром.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 5
Залийте киплячий маринад в банку.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 6
Потім влийте до овочів оцет.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 7
Поставте банку в сотейник з водою. Прогрійте її 15 хвилин на повільному вогні.
кольорова капуста, маринована по-корейськи - фото крок 8
Потім банку закупорте. Залиште її під пледом догори дном до охолодження. Смачного!

Схожі рецепти