Маринована кольорова капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Які тільки смачні мариновані огірочки і помідорчики, але кольорова капуста - це просто смакота. Сидиш, їси шматочок за шматочком і не можеш зупинитися. Приготуйте і ви таку закуску.
Існує багато варіантів маринування цвітної капусти, які відрізняються набором інгредієнтів або способом готування, але результат завжди виходить відмінним. У цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати мариновану кольорову капусту з морквою. Хрустка, з приємною кислинкою і ароматом часнику вона відмінно підійде до будь-якого гарніру або стане самостійною закускою. Також її можете додати в салати, замість стандартних маринованих огірків. Якщо ви хочете поїсти кольорову капусту відразу, а не чекати зими, щось не закочуйте банки металевими кришками. Дайте капусті охолонути і відправте в холодильник, щоб вона промаринувалося. Приблизно через 6 годин можете насолоджуватися хрусткою капустою з пікантним смаком. Зберігається маринована капуста без закачування 5-7 днів в холодильнику.
- Кольорова капуста - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 0, 5 L
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка