Рецепт Кольорова капуста, запечена з фаршем фото

Кольорова капуста, запечена з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Кольорова капуста, запечена з фаршем в домашніх умовах, - це смачно, ситно і корисно. Фарширується капуста не тільки фаршем, але ще беконом, який попередньо слід обсмажити.


У розрізі готова капуста з фаршем схожа на дерево. Фарширувати її можна звичайним фаршем, а можна - фаршем і беконом. Спеції додавайте до смаку, а перед відправкою в духовку капусту можна змастити яєчно-сирною сумішшю. Запікається кольорова капуста не більше півгодини, подається до столу в гарячому вигляді.

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Сир - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Майонез - 100 грам
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 1
1. Цвітну капусту перед фарширування слід відварити. Для цього поміщаємо її в каструлю з підсоленою водою і варимо після закипання не більше 10 хвилин (на слабкому вогні).
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 2
2. Потім обсмажуємо дрібно нарізаний бекон з цибулею на олії до готовності.
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 3
3. Змішуємо фарш з яйцем, сіллю, спеціями і обсмаженою беконом. Маса повинна вийти однорідною.
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 4
4. Коли капуста охолоне, акуратно розсовуємо суцвіття і начиняє її отриманою масою.
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 5
5. Коли капуста буде повністю начинена, викладаємо її на деко, змастивши його попередньо рослинною олією.
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 6
6. Окремо збиваємо яйце (можна додати сир за смаком) з майонезом, після чого натираємо отриманою сумішшю капусту.
кольорова капуста, запечена з фаршем - фото крок 7
7. Ставимо в розігріту до 190 градусів духовку і запікаємо близько 30 хвилин. Подаємо в гарячому вигляді, нарізавши капусту порційно.

Схожі рецепти