Кольорова капуста, запечена цілком
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятаю, в дитинстві справжніми ласощами для мене була варена цвітна капуста з домашнім майонезом. Ця страва мені чимось нагадало той смак, але запечена кольорова капуста - це ще більш смачно!
Кольорова капуста, запечена в духовці з анчоусами, часником і розмарином, виходить дуже м'якою, ніжною, соковитою і просто неймовірно ароматною. Звичайно, часу на приготування цієї страви піде досить багато, але головне, що ваших зусиль буде потрібно мінімум: загорнути капусту в фольгу і відправити в духовку. Через 2 години страва готова і можна насолоджуватися відмінним смаком! На таке блюдо і друзів можна покликати!
Отже, дивіться, як приготувати кольорову капусту, запечену цілком.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Анчоуси - 75 грам
- Часник - 1 штука (головка)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Розмарин - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Виберіть качан цвітної капусти невеликого розміру.
На деко хрест навхрест покласти два листа фольги. На середину покладіть качан капусти. Присипте сушеним розмарином, а зверху покладіть анчоуси і полийте олією. Поряд покладіть розрізану навпіл головку часнику.
Загорніть все в фольгу і відправте в духовку на 1, 5 години при температурі 180 градусів.
Потім акуратно розгорніть фольгу і запікайте в духовці ще 30 хвилин у відкритому вигляді (температура та же - 180 градусів).
Кольорова капуста, запечена цілком, готова. Подавайте з будь-яким соусом. Мені найбільше подобається кольорова капуста з домашнім майонезом. Пробуйте і приємного апетиту!