Запечена цілком кольорова капуста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо в меню вам не вистачає простих, апетитних і смачних овочевих страв, погляньте на цю ідею. З цим рецептом впорається і новачок, а ось результат здатний приємно здивувати Запам'ятовуйте рецепт!
Поспішаю до вас з дуже цікавим і неймовірно простим варіантом, як приготувати запечену цілком кольорову капусту. Вона може бути як основною стравою, яке можна доповнити при подачі соусом, наприклад, так і гарніром до риби або м'яса. Виходить дуже ніжна і соковита капуста.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам (для подачі)
- Зелень - За смаком (для подачі)
1. Капусту вимийте, обсушити, акуратно видаліть листя. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2. Викладіть на деко і полийте оливковою олією. Додайте трохи солі і перцю за смаком.
3. Накрийте деко фольгою і відправте в духовку. Час запікання залежить від розміру капусти. Приблизно через 40 хвилин можна акуратно проколоти капусту ножем. Якщо м'яка - значить, готова. Акуратно зніміть фольгу і ще 5-10 хвилин podrumânivajte.
4. Готову капусту при бажанні полийте розтопленим вершковим маслом із зеленню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!