Рецепт Капуста, тушкована з курячим фаршем фото

Капуста, тушкована з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Корисна, дуже соковита і смачна капуста, тушкована з курячим фаршем в домашніх умовах, підійде як для щоденного, так і для дієтичного раціону.

Опис приготування:

1. Куряче філе вимити, нарізати середніми шматочками і пропустити через м'ясорубку.

2. Морква очистити і теж подрібнити, можна натерти на тертці.

3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.

4. Існує два варіанти, як зробити капусту, тушковану з курячим фаршем. Перший - з використанням рослинного масла, другий, більш дієтичний, - коли страва готується на сухій сковороді або в сотейнику. Залежно від ваших смакових уподобань, ви можете вибрати той варіант, який підходить більше.

5. Лук і фарш з морквою викласти на сковороду, обсмажити близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

6. Капусту нашаткувати дрібно і викласти до фаршу.

7. Посолити за смаком, трохи поперчити.

8. Акуратно все перемішати і додати трохи водички.

9. При бажанні капуста, тушкована з курячим фаршем в домашніх умовах може бути з томатним соусом або свіжими помідорами, щоб колір був більш насиченим.

10. Накрити кришкою і тушкувати капусту до м'якості.

Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.


  • Куряче філе - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Капуста - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1. Куряче філе вимити, нарізати середніми шматочками і пропустити через м'ясорубку.

2. Морква очистити і теж подрібнити, можна натерти на тертці.

3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.

4. Існує два варіанти, як зробити капусту, тушковану з курячим фаршем. Перший - з використанням рослинного масла, другий, більш дієтичний, - коли страва готується на сухій сковороді або в сотейнику. Залежно від ваших смакових уподобань, ви можете вибрати той варіант, який підходить більше.

5. Лук і фарш з морквою викласти на сковороду, обсмажити близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

6. Капусту нашаткувати дрібно і викласти до фаршу.

7. Посолити за смаком, трохи поперчити.

8. Акуратно все перемішати і додати трохи водички.

9. При бажанні капуста, тушкована з курячим фаршем в домашніх умовах може бути з томатним соусом або свіжими помідорами, щоб колір був більш насиченим.

10. Накрити кришкою і тушкувати капусту до м'якості.

Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

Схожі рецепти