Капуста з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Капуста з рисом і фаршем - це оригінальне, смачне і ситне блюдо. Рецепт приготування капусти досить простий, тому, з ним впорається навіть починаюча господиня.
Для того, щоб приготувати таке смачне блюдо знадобляться прості і доступні інгредієнти. Фарш можна використовувати будь-який, виходячи з ваших смакових уподобань. Томатна поста надає страві кисло-солодку нотку, але так само можна використовувати томатний сік або свіжі помідори. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось новеньким і смачним, цей рецепт саме для вас.
- Капуста білокачанна - 500 грам (білокачанна)
- Фарш - 350 грам (індиче)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Лук з морквою очистіть і помийте під проточною водою. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на середній терці. На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажте овочі протягом 5-7 хвилин.
Додайте дрібно нашатковану капусту і добре перемішайте.
Влийте томатний сік і тушкуйте овочі 8-10 хвилин.
Додайте фарш, добре перемішайте і смажте всі 10-12 хвилин.
Висипати добре промитий рис.
Залийте гарячою водою, додайте сіль, перець і тушкуйте під закритою кришкою 30-40 хвилин.
Капуста з рисом і фаршем готова. Смачного!