Рецепт Капуста з рисом і фаршем фото

Капуста з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Капуста з рисом і фаршем - це оригінальне, смачне і ситне блюдо. Рецепт приготування капусти досить простий, тому, з ним впорається навіть починаюча господиня.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати таке смачне блюдо знадобляться прості і доступні інгредієнти. Фарш можна використовувати будь-який, виходячи з ваших смакових уподобань. Томатна поста надає страві кисло-солодку нотку, але так само можна використовувати томатний сік або свіжі помідори. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось новеньким і смачним, цей рецепт саме для вас.

  • Капуста білокачанна - 500 грам (білокачанна)
  • Фарш - 350 грам (індиче)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Томатний сік - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
капуста з рисом і фаршем - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 2
Лук з морквою очистіть і помийте під проточною водою. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на середній терці. На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажте овочі протягом 5-7 хвилин.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 3
Додайте дрібно нашатковану капусту і добре перемішайте.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 4
Влийте томатний сік і тушкуйте овочі 8-10 хвилин.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 5
Додайте фарш, добре перемішайте і смажте всі 10-12 хвилин.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 6
Висипати добре промитий рис.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 7
Залийте гарячою водою, додайте сіль, перець і тушкуйте під закритою кришкою 30-40 хвилин.
капуста з рисом і фаршем - фото крок 8
Капуста з рисом і фаршем готова. Смачного!

Схожі рецепти