Рецепт Млинці з фаршем і рисом фото

Млинці з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Незвичайне в млинцях поєднання - фарш і рис. Я часто варю рису більше, ніж мені потрібно і ось, залишається такий напівфабрикат. Млинці з фаршем і рисом можна подати на обід або вечерю зі сметаною, соусом, цибулею.

Опис приготування:

Рис нам знадобиться відварений, можна вчорашній. Цілком достатньо буде склянки або навіть менше. Фарш підійде будь-який - з сирого чи вареного м'яса. Варене м'ясо просто пропустіть через м'ясорубку. Млинці готуємо з борошна, яйця, води або молока.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
  • Фарш - 200-300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рис варений - 1-1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції для фаршу, рису, сіль, перець - - За смаком
1
1. Фарш приправити спеціями для фаршу або м'яса.
2
2. Цибулину очистіть і дрібно нарубати. У сковороду влийте ложку рослинної олії, нагрійте на середньому вогні, обсмажте до м'якості цибулю, помішуючи. Якщо хочете, додайте трохи тертої моркви, яку також обсмажте.
3
3. До цибулі викладіть фарш і смажте його до готовності (він змінить колір).
4
4. Готовий фарш з цибулею змішайте з вареним рисом. Начинка готова. Якщо треба, додайте спецій.
5
4. Замісити тісто для млинців. Просійте борошно в миску, приправити сіллю, додайте ложку рослинної олії, вбийте яйце і влийте трохи води. Помішуючи, поступово вводите воду до утворення рідкого тіста. Готове тісто можна збити віночком, щоб не було грудок.
6

5. Сковороду нагрійте на середньо-високому вогні. Коли сковорода розігріється, викладіть в неї шматочок масла, нагрійте, потім влийте кілька столових ложок тесту, повертите сковороду в різні боки і смажте млинець з одного боку протягом 30-40 секунд.

7
6. Блін переверніть, обсмажте його ще протягом 30 секунд і викладіть на тарілку. В середину млинця викладіть ложку начинки і загорніть його конвертиком або трубочкою. Так смажте всі млинці.
8
7. Готові млинці з начинкою злегка обсмажте на сковороді і подавайте з соусом або зі сметаною. Млинці з фаршем і рисом готові! Смачного!

Схожі рецепти