Кабачки з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Викладаю дуже простий рецепт кабачків з фаршем і рисом. Виходить смачно. Та й готувати цю страву набагато швидше, ніж багато інших аналогічних.
Якщо хочете поїсти корисно і смачно, фаршировані кабачки - ідеальне друга. Класичний рецепт кабачків з фаршем і рисом не припускав додавання сиру. Але так виходить набагато смачніше, до того ж скоринка виглядає просто чудово.
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш - 300 грам (свинячий, яловичий, за смаком)
- Мал - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Зелень - 1 штука (петрушка, Braai, за смаком)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
Спочатку готуємо кабачки. Нарізаємо їх кільцями так, щоб не пошкодити шкірку.
Готуємо начинку. Якщо купили готовий фарш, добре. Якщо ні, пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. У фарш можна накришити розмочений хлеб.После варимо рис, кришимо туди зелень, додаємо нарізану цибулю. Додаємо все це до фаршу.
Тепер соус. Смажимо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо терту моркву і тертий кабачок (нЕ кільця, а м'якоть). Відразу ж видавлюємо часник, додаємо томатну пасту, воду, сметану. Солити і перчити за смаком. Розмішуємо соус і кип'ятимо хвилин 5. Даємо йому трохи охолонути.
Тепер треба нафарширувати кільця кабачків і розставити їх по сковороді. Попередньо натираємо сковороду соняшниковою олією і нагріваємо на повільному вогні хвилини 2.
Як тільки розставили кабачки, заливаємо їх соусом. Залишається тільки гасити це все на повільному вогні протягом 40 хвилин.