Рецепт Кабачки з фаршем і рисом фото

Кабачки з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Викладаю дуже простий рецепт кабачків з фаршем і рисом. Виходить смачно. Та й готувати цю страву набагато швидше, ніж багато інших аналогічних.

Опис приготування:

Якщо хочете поїсти корисно і смачно, фаршировані кабачки - ідеальне друга. Класичний рецепт кабачків з фаршем і рисом не припускав додавання сиру. Але так виходить набагато смачніше, до того ж скоринка виглядає просто чудово.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Фарш - 300 грам (свинячий, яловичий, за смаком)
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелень - 1 штука (петрушка, Braai, за смаком)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
кабачки з фаршем і рисом - фото крок 1
Спочатку готуємо кабачки. Нарізаємо їх кільцями так, щоб не пошкодити шкірку.
кабачки з фаршем і рисом - фото крок 2
Готуємо начинку. Якщо купили готовий фарш, добре. Якщо ні, пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. У фарш можна накришити розмочений хлеб.После варимо рис, кришимо туди зелень, додаємо нарізану цибулю. Додаємо все це до фаршу.
кабачки з фаршем і рисом - фото крок 3
Тепер соус. Смажимо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо терту моркву і тертий кабачок (нЕ кільця, а м'якоть). Відразу ж видавлюємо часник, додаємо томатну пасту, воду, сметану. Солити і перчити за смаком. Розмішуємо соус і кип'ятимо хвилин 5. Даємо йому трохи охолонути.
кабачки з фаршем і рисом - фото крок 4
Тепер треба нафарширувати кільця кабачків і розставити їх по сковороді. Попередньо натираємо сковороду соняшниковою олією і нагріваємо на повільному вогні хвилини 2.
кабачки з фаршем і рисом - фото крок 5
Як тільки розставили кабачки, заливаємо їх соусом. Залишається тільки гасити це все на повільному вогні протягом 40 хвилин.

Схожі рецепти