Тушкована капуста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Є в наявності хороша капуста, і всі відомі вам рецепти вже перепробувані? Рекомендую загасити капусту з фаршем. Блюдо дуже просте і бюджетне, проте неймовірно смачне - спробуйте!
Зробити тушковану капусту з фаршем можна з підручних продуктів, які напевно знайдуться у вашому будинку. Прочитайте рецепт і переконайтеся самі - ну взагалі нічого складного в приготуванні немає, впорається навіть початківець.
Отже, рецепт тушкованої капусти з фаршем:
1. Дрібно нарізаємо наш цибулю і капусту, а картопельку ріжемо як вам завгодно - соломкою або брусочками.
2. Розігріваємо сковороду з маслом, і на ній обсмажуємо фарш на сильному вогні майже до готовності, потім зменшимо вогонь, і подачі лука.
3. Через п'ять хвилин додамо туди ж картопля, обсмажуємо.
4. Тепер додаємо капусту.
5. Перемішуємо, додаємо сіль, перець і приправи. І десь двадцять хвилин нехай наша суміш гаситься на маленькому вогні і під кришкою.
От і все! Через відведений час блюдо дійде до повної готовності. Подавати негайно, поки не охололо. Що ж, сподіваюся, цей простий рецепт тушкованої капусти з фаршем вам припаде до душі, адже особисто мене він виручав неодноразово
- Капуста - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Отже, рецепт тушкованої капусти з фаршем:
1. Дрібно нарізаємо наш цибулю і капусту, а картопельку ріжемо як вам завгодно - соломкою або брусочками.
2. Розігріваємо сковороду з маслом, і на ній обсмажуємо фарш на сильному вогні майже до готовності, потім зменшимо вогонь, і подачі лука.
3. Через п'ять хвилин додамо туди ж картопля, обсмажуємо.
4. Тепер додаємо капусту.
5. Перемішуємо, додаємо сіль, перець і приправи. І десь двадцять хвилин нехай наша суміш гаситься на маленькому вогні і під кришкою.
От і все! Через відведений час блюдо дійде до повної готовності. Подавати негайно, поки не охололо. Що ж, сподіваюся, цей простий рецепт тушкованої капусти з фаршем вам припаде до душі, адже особисто мене він виручав неодноразово