Рецепт Тушкована капуста з фаршем фото

Тушкована капуста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Є в наявності хороша капуста, і всі відомі вам рецепти вже перепробувані? Рекомендую загасити капусту з фаршем. Блюдо дуже просте і бюджетне, проте неймовірно смачне - спробуйте!

Зробити тушковану капусту з фаршем можна з підручних продуктів, які напевно знайдуться у вашому будинку. Прочитайте рецепт і переконайтеся самі - ну взагалі нічого складного в приготуванні немає, впорається навіть початківець.

Отже, рецепт тушкованої капусти з фаршем:

1. Дрібно нарізаємо наш цибулю і капусту, а картопельку ріжемо як вам завгодно - соломкою або брусочками.

2. Розігріваємо сковороду з маслом, і на ній обсмажуємо фарш на сильному вогні майже до готовності, потім зменшимо вогонь, і подачі лука.

3. Через п'ять хвилин додамо туди ж картопля, обсмажуємо.

4. Тепер додаємо капусту.

5. Перемішуємо, додаємо сіль, перець і приправи. І десь двадцять хвилин нехай наша суміш гаситься на маленькому вогні і під кришкою.

От і все! Через відведений час блюдо дійде до повної готовності. Подавати негайно, поки не охололо. Що ж, сподіваюся, цей простий рецепт тушкованої капусти з фаршем вам припаде до душі, адже особисто мене він виручав неодноразово


  • Капуста - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Зробити тушковану капусту з фаршем можна з підручних продуктів, які напевно знайдуться у вашому будинку. Прочитайте рецепт і переконайтеся самі - ну взагалі нічого складного в приготуванні немає, впорається навіть початківець.

Отже, рецепт тушкованої капусти з фаршем:

1. Дрібно нарізаємо наш цибулю і капусту, а картопельку ріжемо як вам завгодно - соломкою або брусочками.

2. Розігріваємо сковороду з маслом, і на ній обсмажуємо фарш на сильному вогні майже до готовності, потім зменшимо вогонь, і подачі лука.

3. Через п'ять хвилин додамо туди ж картопля, обсмажуємо.

4. Тепер додаємо капусту.

5. Перемішуємо, додаємо сіль, перець і приправи. І десь двадцять хвилин нехай наша суміш гаситься на маленькому вогні і під кришкою.

От і все! Через відведений час блюдо дійде до повної готовності. Подавати негайно, поки не охололо. Що ж, сподіваюся, цей простий рецепт тушкованої капусти з фаршем вам припаде до душі, адже особисто мене він виручав неодноразово

Схожі рецепти