Рецепт Тушкована капуста з адигейським сиром фото

Тушкована капуста з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Сир, Адигейський сир, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Тушкована капуста з адигейським сиром - незвичайний, але дуже смачний варіант ситного обіду або вечері. Спробуйте, сім'я буде в захваті від такого блюда!

Капуста виходить ніжною, саме завдяки смачному сиру. Крім самої капусти додамо трохи червоної цибулі і морква. Гасити таку капусту можна в воді, томаті або з додаванням невеликої кількості білого вина. Подавати до столу тушковану капусту можна з різними гарнірами або м'ясними стравами, птахом, рибою.

  • Капуста - 300 грам
  • Цибуля - 70 грам
  • Морква - 70 грам
  • Сир Адигейський - 150 грам
  • Масло рослинне - 3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вода - 70 мілілітрів
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 2
Капусту сполосніть, просушіть і наріжте тонкою соломкою.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 3
Цибулю очистіть, spolosnite, наріжте кубиками або півкільцями.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 4
Морква очистіть, промийте і натріть на середній терці. Додайте моркву до цибулі.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 5
У сковороді прогрійте трохи масла, викладіть моркву, цибуля і капусту, смажте овочі 7-10 хвилин на невеликому вогні, помішуючи.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 6
Після додайте в сковороду нарізану кубиками сир, сіль, перець і трохи сухого часнику. Влийте в овочі 70 мл. Води, прикрийте кришкою і млоїте на маленькому вогні 15 хвилин. Готову капусту подавайте до столу.
тушкована капуста з адигейським сиром - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти