Тушкована капуста з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста з адигейським сиром - незвичайний, але дуже смачний варіант ситного обіду або вечері. Спробуйте, сім'я буде в захваті від такого блюда!
Капуста виходить ніжною, саме завдяки смачному сиру. Крім самої капусти додамо трохи червоної цибулі і морква. Гасити таку капусту можна в воді, томаті або з додаванням невеликої кількості білого вина. Подавати до столу тушковану капусту можна з різними гарнірами або м'ясними стравами, птахом, рибою.
- Капуста - 300 грам
- Цибуля - 70 грам
- Морква - 70 грам
- Сир Адигейський - 150 грам
- Масло рослинне - 3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вода - 70 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Капусту сполосніть, просушіть і наріжте тонкою соломкою.
Цибулю очистіть, spolosnite, наріжте кубиками або півкільцями.
Морква очистіть, промийте і натріть на середній терці. Додайте моркву до цибулі.
У сковороді прогрійте трохи масла, викладіть моркву, цибуля і капусту, смажте овочі 7-10 хвилин на невеликому вогні, помішуючи.
Після додайте в сковороду нарізану кубиками сир, сіль, перець і трохи сухого часнику. Влийте в овочі 70 мл. Води, прикрийте кришкою і млоїте на маленькому вогні 15 хвилин. Готову капусту подавайте до столу.
Смачного!