Тушкована індичка проста
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати для всієї родини на обід або вечерю і подати з будь-яким гарніром. Готується воно дуже швидко і легко, всі інгредієнти напевно знайдуться на вашій кухні.
Страви з індички готувати одне задоволення, адже часу на їх створення потрібно мало, а результат завжди відмінний. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати тушковану індичку просту, з мінімумом овочів, з мінімальними витратами праці і часу. Індичка виходить дуже ніжною і соковитою, з відмінним соусом, який поліпшить смак будь-якого гарніру. Готуємо!
- Філе індички - 300-350 грам (грудка)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Вершкове масло - 40-50 грам
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Перед вами всі продукти, з яких ми і приготуємо смачне блюдо.
Очистимо овочі, вимиємо і обсушити філе індички. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки.
Добре розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Вершкове масло можна замінити рослинним.
Викладаємо на розігріту з маслом сковороду шматочки індички.
Перевертаємо їх, коли м'ясо підрум'яниться до потрібної вам ступеня. Хтось любить злегка обсмажене м'ясо, а кому-то подобається і більш рум'яний колір.
Тим часом нарізаємо очищені овочі.
Перекладаємо обсмажену індичку зі сковороди в невелику каструлю або сотейник. Масло залишається в сковороді!
Викладаємо в сковороду цибулю і моркву і обсмажуємо хвилин 5.
Потім додамо перець і обсмажуємо ще 3-4 хвилини. Можна накрити кришкою.
Перекладаємо овочі зі сковороди до індички. Додаємо сіль і чорний перець.
Наливаємо воду.
І додаємо сметану. Перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні хвилин 15-20. За цей час можна приготувати гарнір.
Тушкована індичка готова!
Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!