Рецепт Тунець з м'ятним соусом фото

Тунець з м'ятним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви

Рецепт приготування смаженої філе тунця з соусом з м'яти, петрушки, часнику і лимонного соку. Цю страву можна подавати як гарячим, так і холодним.

Крупно нарізати часник. Подрібнити м'яту і петрушку, продовжувати рубати разом з часником, поки суміш не буде нагадувати фарш. Викласти суміш у невелику миску, перемішати з лимонним соком і оцтом. Додати оливкову олію. У вас повинна вийти густа паста. Відкласти в сторону.

Нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Посипати сіллю, щоб запобігти прилипання риби. Викласти тунця і смажити від 2 до 3 хвилин з кожного боку.

Викласти готову рибу на блюдо, полити м'ятним соусом зверху. Подавати тунця з соусом.

  • Зубчики часнику - 2 штуки
  • Свіжого лимонного соку - 3 Ст. Ложки
  • Червоного винного оцту - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Стейків тунця - 6 штук
Крупно нарізати часник. Подрібнити м'яту і петрушку, продовжувати рубати разом з часником, поки суміш не буде нагадувати фарш. Викласти суміш у невелику миску, перемішати з лимонним соком і оцтом. Додати оливкову олію. У вас повинна вийти густа паста. Відкласти в сторону.

Нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Посипати сіллю, щоб запобігти прилипання риби. Викласти тунця і смажити від 2 до 3 хвилин з кожного боку.

Викласти готову рибу на блюдо, полити м'ятним соусом зверху. Подавати тунця з соусом.

Схожі рецепти