Тунець з м'ятним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої філе тунця з соусом з м'яти, петрушки, часнику і лимонного соку. Цю страву можна подавати як гарячим, так і холодним.
Крупно нарізати часник. Подрібнити м'яту і петрушку, продовжувати рубати разом з часником, поки суміш не буде нагадувати фарш. Викласти суміш у невелику миску, перемішати з лимонним соком і оцтом. Додати оливкову олію. У вас повинна вийти густа паста. Відкласти в сторону.
Нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Посипати сіллю, щоб запобігти прилипання риби. Викласти тунця і смажити від 2 до 3 хвилин з кожного боку.
Викласти готову рибу на блюдо, полити м'ятним соусом зверху. Подавати тунця з соусом.
- Зубчики часнику - 2 штуки
- Свіжого лимонного соку - 3 Ст. Ложки
- Червоного винного оцту - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Стейків тунця - 6 штук
Крупно нарізати часник. Подрібнити м'яту і петрушку, продовжувати рубати разом з часником, поки суміш не буде нагадувати фарш. Викласти суміш у невелику миску, перемішати з лимонним соком і оцтом. Додати оливкову олію. У вас повинна вийти густа паста. Відкласти в сторону.
Нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Посипати сіллю, щоб запобігти прилипання риби. Викласти тунця і смажити від 2 до 3 хвилин з кожного боку.
Викласти готову рибу на блюдо, полити м'ятним соусом зверху. Подавати тунця з соусом.
Нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Посипати сіллю, щоб запобігти прилипання риби. Викласти тунця і смажити від 2 до 3 хвилин з кожного боку.
Викласти готову рибу на блюдо, полити м'ятним соусом зверху. Подавати тунця з соусом.