Рецепт Тунець під соусом з болгарських перців фото

Тунець під соусом з болгарських перців
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Риба та морепродукти, Тунець
Пісні страви
На обід, На вечерю, Обід на швидку руку
Гарячі страви

Тунець під соусом з болгарських перців - просте і дуже смачна страва з чудовою риби, яка скидається радше на м'ясо, ніж на рибу - з тунця. Мінімум старань - і відмінне блюдо на столі!

Тунець - дуже смачна, делікатесна риба, однак вона стабільно дорожчає на прилавках супермаркетів, а скоро і зовсім може зникнути з вільного продажу. Тому, поки цю рибу ще можна купити, рекомендую насолодитися їй вдосталь Тунець під соусом з болгарських перців - одне з найбільш простих страв з тунця, однак просте - не означає погане. Сама по собі риба виходить неймовірно ніжною, а соус надає їй пікантності та оригінальності. Спробуйте!

  • Філе тунця - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
  • Болгарський перець зелений - 1 штука
  • Болгарський перець жовтий - 1 штука
  • Помідори - 150 грам
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Приправа до риби - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - - За смаком
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 1
Складові.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 2
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Лук і Chesnok чистий і Melk narezhem, болгарський перець наріжемо крупною соломкою, помідори - кубиками.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 3
Цибулю і часник обсмажуємо 1-2 хвилини на маслі.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 4
Потім додаємо перці і смажимо ще 4-5 хвилин на середньому вогні під кришкою.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 5
Далі додаємо лавровий лист, помідори, вино, сіль і цукор. Доводимо до кипіння на середньому вогні, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо ще 15 хвилин під кришкою.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 6
А поки овочі гасяться - займемося тунцем. Його потрібно нарізати на досить великі шматочки і обсмажити в маслі - близько 3-4 хвилин на середньому вогні, не більше.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 7
По закінченню обумовлених вище 15 хвилин гасіння овочів, додаємо до них обсмажену рибу. Перемішуємо і готуємо на повільному вогні ще 5 хвилин.
тунець під соусом з болгарських перців - фото крок 8
Власне, блюдо готово. Подавати гарячим. Смачного!

Схожі рецепти