Тунець під соусом з болгарських перців
(покроковий рецепт з фото)
Тунець під соусом з болгарських перців - просте і дуже смачна страва з чудовою риби, яка скидається радше на м'ясо, ніж на рибу - з тунця. Мінімум старань - і відмінне блюдо на столі!
Тунець - дуже смачна, делікатесна риба, однак вона стабільно дорожчає на прилавках супермаркетів, а скоро і зовсім може зникнути з вільного продажу. Тому, поки цю рибу ще можна купити, рекомендую насолодитися їй вдосталь Тунець під соусом з болгарських перців - одне з найбільш простих страв з тунця, однак просте - не означає погане. Сама по собі риба виходить неймовірно ніжною, а соус надає їй пікантності та оригінальності. Спробуйте!
- Філе тунця - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Болгарський перець червоний - 1 штука
- Болгарський перець зелений - 1 штука
- Болгарський перець жовтий - 1 штука
- Помідори - 150 грам
- Вино біле - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Приправа до риби - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - - За смаком
Складові.
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Лук і Chesnok чистий і Melk narezhem, болгарський перець наріжемо крупною соломкою, помідори - кубиками.
Цибулю і часник обсмажуємо 1-2 хвилини на маслі.
Потім додаємо перці і смажимо ще 4-5 хвилин на середньому вогні під кришкою.
Далі додаємо лавровий лист, помідори, вино, сіль і цукор. Доводимо до кипіння на середньому вогні, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо ще 15 хвилин під кришкою.
А поки овочі гасяться - займемося тунцем. Його потрібно нарізати на досить великі шматочки і обсмажити в маслі - близько 3-4 хвилин на середньому вогні, не більше.
По закінченню обумовлених вище 15 хвилин гасіння овочів, додаємо до них обсмажену рибу. Перемішуємо і готуємо на повільному вогні ще 5 хвилин.
Власне, блюдо готово. Подавати гарячим. Смачного!